حجت الاسلام والمسلمین محمدیان گفت: ایجاد دانشگاه در کشور با وجود تلاش‌هایی که استادان و مسئولان در دهه‌های قبل انجام دادند، نوعی کپی‌برداری از دانشگاه غربی بود.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمد محمدیان در مراسم تکریم و معارفه مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه آغاز فعالیت مجتمع سوهانک همزمان با میلاد امام رضا(ع) را به فال نیک می‌گیریم، گفت: تجمیع ساختمان‌ها و مجموعه‌های پراکنده در شهر اقدام قابل قدردانی و سپاسگزاری است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: متاسفانه در شرایط فعلی برخی ساختمان‌ها حتی یک متر حیاط ندارد و طبیعی است که در این فضا نمی‌توان فعالیت فرهنگی و دینی انجام داد، توجه به مسائل فرهنگی و تربیتی در رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی قابل تحسین است و طرح تجمیع نیز اقدامی ارزشمند و بزرگ بود.

حجت الاسلام محمدیان با قدردانی از تلاش‌های حجت‌الاسلام طیبی و آرزوی موفقیت برای حجت‌الاسلام رجالی تهرانی خاطرنشان کرد: ساده‌زیستی و پرکاری آقای طیبی همواره زبانزد بود و از دو، سه سال پیش مکرر درخواست داشت تا فعالیت‌هایش را کاهش دهیم تا برای تدریس و پژوهش به قم برود.

وی یادآور شد: آقای رجالی تهرانی هم بیش از 12 سال در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری فعالیت دارد و قائم مقام نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تهران بوده و دارای تألیفات متعدد و بیانی شیوا است.

وی با بیان اینکه در نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها چند سالی است که رویکرد جدیدی با عنوان رویکرد راهبری در پیش گرفته شده، گفت: در این رویکرد، نهاد برای فعالیت در دانشگاه باید تحلیلی عمیق، درست و واقعی از شرایط دانشگاه داشته باشد و سپس وارد اجرا شود. باید نقاط قوت و ضعف، زیر پوست دانشگاه و لایه‌های آن را بشناسد و دغدغه‌های دانشجو، استاد و کارمندان را بیابد و آسیب‌ها را رصد کند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان با تاکید بر اینکه رئیس، معاونان، استادان و دانشجویان فعال علمی، سیاسی، صنفی و هنری ظرفیت‌هایی هستند که مسئول نهاد باید بین آنها هم‌افزایی ایجاد کند، ادامه داد: همه این موارد در طرح راهبری نهاد مطرح و خوشبختانه اجرای دو سه‌ ساله آن باعث موفقیت‌هایی شده است.

وی اظهار کرد: ایجاد دانشگاه در کشور با وجود تلاش‌هایی که استادان و مسئولان در دهه‌های قبل انجام دادند، نوعی کپی‌برداری از دانشگاه غربی بود. علاوه بر این در همان دنیای غرب تاکنون چندین و چند رویکرد نسبت به دانشگاه ایجاد شده و تغییر و تحولات گسترده‌ای رخ داده، اما متاسفانه در ایران نوآوری و تغییر و تحول سرعت بسیار کمی دارد.

آسیب شناسی باید در دانشگاه آزاد انجام شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در بدو راه‌اندازی قرار بود مجموعه‌ای چابک و پویا در همه ابعاد فرهنگی و علمی و ناظر بر نیازهای واقعی جامعه باشد و غافله علم را پیش ببرد اما با وجود موفقیت‌ها باید این مسیر آسیب‌شناسی شود که امیدواریم در هیات امنای دانشگاه بحث آسیب‌شناسی چهار دهه فعالیت دانشگاه آزاد صورت بگیرد.

حجت الاسلام محمدیان با تاکید بر اینکه مدت زمان دوره کارشناسی باید آسیب‌شناسی شود، تصریح کرد: چرا دانشجو باید چهار سال دوره کارشناسی را بگذراند در حالی که بررسی‌ها نشان می‌دهد می‌توان طول دوره کارشناسی را کاهش داد. باید برخی دروس که منفعتی برای دانشگاه ندارد، حذف و دوره‌های کارآموزی اضافه شود و در این زمینه باید از تجربه وزارت بهداشت، درمان آو موزش پزشکی کمک گرفت.

وی افزود: در حالی که کشور مشکل تکنسین دارد تا ارتباط کارگران با متخصصان را برطرف کند، اشتیاق به تحصیلات تکمیلی رو به افزایش است. بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی باید مشکل این حلقه مفقوده را حل و تکنسین کارآزموده و بامهارت تربیت کند.

وی تاکید کرد: مشکل اشتغال دانش‌آموختگان علوم انسانی نیز باید حل شود و از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی درخواست می‌کنم طرحی برای حل معضل بیکاری این دانش‌آموختگان ارائه کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۹ ۰۲ مرداد ۱۳۹۷
دفتر نمايندگي لطف كنه ببينه چرا استاداي دروس اسلامي اينقدر سئوالاي سخت تو امتحانا ميذارن ؟
آخرین اخبار