به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ تیمور سپهرند، رئیس هیات نظارت و بازرسی بر انتخابات لرستان گفت: ۲۶ تیرماه سال ۵۹ با فرمان امام خمینی (ره) شورای نگهبان تأسیس شد و این شورا در نزدیک به چهار دهه فعالیت خود یکی از ارکان اصلی نظام اسلامی بوده و از نظام در برابر نفوذ دشمنان محافظت کرده است.
وی افزود:شورای نگهبان از بدو تأسیس بر سرنوشت کشور تأثیرات مثبت فراوانی داشته و در قانون اساسی نیز بر وظایف آن تاکید فراوانی شده است.
رئیس هیات نظارت و بازرسی بر انتخابات لرستان اظهار کرد: شورای نگهبان وظایف متعددی داشته که اولین وظیفه آن تفسیر قانون اساسی است و از دیگر وظایف آن تطبیق قوانین مجلس با شرع مقدس و قانون اساسی و تائید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی است.
سپهوند با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با دموکراسی کامل اداره میشود، گفت: بهطور میانگین سالانه شاهد برگزاری یک انتخابات در کشور هستیم که وظیفه سنگین تائید صلاحیت نامزدها بر عهده شورای نگهبان بوده و خوشبختانه این نهاد در انجام این کار خطیر در طول عمر انقلاب موفق بوده است.
وی یکی از بزرگترین چالشهای کشور در یک دهه گذشته را مسئله ناقص بودن قانون انتخابات برشمرد، و افزود: با توجه به اینکه قانون انتخابات ۳۰ سال پیش تهیه شده در شرایط فعلی جوابگوی نیازهای کشور نیست.
رئیس هیات نظارت و بازرسی بر انتخابات لرستان تصریح کرد: برای رفع این نواقص کارشناسان و اعضای شورای نگهبان در دیدار با رهبر انقلاب به بیان این مشکلات پرداختند و رهبری نیز طی فرمانی از قوای سهگانه خواستار همکاری و هماهنگی مسئولان نظام در راستای اصلاح قانون انتخاباتی شدند.
سپهوند بیان کرد:خوشبختانه مقدمات این طرح تهیه شده و امیدواریم در انتخابات بعدی که در کشور برگزار میشود شاهد برگزاری بر اساس قانون انتخابات اصلاحشده باشیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه خبرنگاران چشمان بیدار جامعه هستند، افزود: خبرنگاران باید موفقیتهای نظام را به مردم معرفی کنند و برای اصلاح قانون انتخابات نیز با تهیه گزارشهایی در زمینه مشکلات قانون انتخابات فعلی، مسئولان کشور را برای اصلاح یاری کنند.
رئیس هیات نظارت و بازرسی بر انتخابات لرستان خاطرنشان کرد: مجموعه شورای نگهبان در لرستان بیش از ۱۲ هزار ناظر تربیت کرده که در ایام انتخابات بر اساس صلاحیت افراد به حوزههای مختلف فرستاده میشوند.
سپهوند گفت: در انتخابات مختلف تعداد شعب رایگیری متفاوت بوده چنانکه سال گذشته در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا بیش از یک هزار و ۸۰۰ شعبه اخذ رای داشتیم که این تعداد در انتخابات مجلس به یک هزار و ۴۰۰ شعبه بود.
انتهای پیام/د