![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمدرضا شهابی مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: در یک ماه گذشته بیش از ۷۰ هزار مترمربع اراضی کشاورزی جهرم شامل ۲۳ مورد تغییر کاربری غیرمجاز توسط اکیپ ویژه گشت ۱۳۱ شناسایی شده است.
وی افزود: در اجرای این طرح از ۸ مورد تخلفات جلوگیری و ۱۵ مورد دیگر نیز به تنظیم صورتجلسه تخلف و طرح در مراجع قضائی منجر شده است.
شهابی با بیان اینکه ۱۲ مورد از این تغییر کاربریها مربوط به باغ شهرهای غیرمجاز است، بیان کرد: با توجه به توسعه بی رویه و غیر قانونی باغ شهرها در این شهرستان، هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی در قالب باغ شهر ممنوع و با متخلفان برابر قوانین و مقررات برخورد خواهد شد.
شهرستان جهرم در ۱۹۵ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ر