به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ کمال یداللهی رئیس هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور در همایش تغذیه گیاهی با روشهای نوین اظهار کرد: با بکارگیری تکنولوژیهای روز دنیا از جمله استفاده از کودهای آمینوکلاته اسید امینه بر پایه گلایسین با نام پلکسومین پلنت در تغذیه گیاهی، راندمان تولید را افزایش داد.
وی تصریح کرد: از جمله مولفه برای استفاده از روشهای نوین تغذیه گیاهی، کاهش هزینهها، افزایش راندمان تولید در واحد سطح در محصولات باغی -زراعی و دانههای روغنی است.
یداللهی با اشاره به اینکه ریز مغذیها نقش اصلی در متابولیسم گیاهان ایفا میکنند، اضافه کرد: وجود آنها برای رشد محصول و سلامت گیاه و تولید محصولات سالم موثر است.
وی بیان کرد: تغذیه گیاه با استفاده ترکیبی از ریز مغذیها با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالی کشور را میتوان به عنوان استراتژی اساسی برای کسب عملکرد بالاتر محصول در نظر گرفت.
رئیس هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور ادامه داد: استفاده از عناصر ریز مغذی در تغذیه محصولات باغی و زراعی به عنوان یک روش فراگیر در جهان است که باعث افزایش چشمگیری در عملکرد این نوع محصولات میشود.
یداللهی تصریح کرد: نکته قابل توجه این است که در علم تغذیه گیاه، برای افزایش بهرهوری، مصرف توام کودهای ماکرو و میکرو بر اساس آزمون خاک، برگ، و آب توصیه میشود.
وی اضافه کرد: استفاده تک تک این عناصر به تنهایی نتیجهای مناسب برای افزایش راندمان و بهرهوری را ندارد، بنابراین مصرف صحیح و بهینه این نوع کودها به شدت توصیه میشود.
رئیس هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور بیان کرد: تکنولوژی به کار رفته در این نوع کودها جذب آن را از طریق برگ با روش محلول پاشی راحت و آسان کرده است.
وی افزود: همچنین این تکنولوژی باعث جذب سریع ریزمغذیها، مصرف میزان کمتر این کود در واحد سطح نسبت به سایر کودهای متداول و کاهش هزینه تولید میشود.
انتهای پیام/ن