کارگاه آموزشی تغذیه گیاهی در رابطه با میزان و زمان مصرف کود در شهرستان ارزوییه برگزارشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، صباح، کارشناس ارشد بخش تحقیقات آب و خاک مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کرمان در این کارگاه آموزشی گفت: میزان مصرف کود حتما بایستی براساس آزمون خاک و گیاه و نظر کارشناس مربوطه و براساس نیاز گیاه مورد نظر باشد و در میان مواد کودی، کودهای شیمیایی، آلی و زیستی بعنوان مهمترین نهاده های کشاورزی شناخته شده و بر اساس مستندات مراجع معتبر علمی از جمله سازمان خوارو بار کشاورزی، 30 تا 50 درصد افزایش تولید مرهون کمیت و کیفیت و کاربرد صحیح آنها می باشد.


وی مزایای کاربرد صحیح مواد کودی را افزایش کمیت و کیفیت محصول و افزایش عملکرد در واحد سطح، ارتقاء سلامت گیاه و افزایش مقاومت دربرابر تنشهای زنده و غیرزنده، غنی سازی و افزایش ماندگاری محصولات و البته ارتقاء حاصلخیزی خاک و ظرفیت نگهداری آب در خاک اعلام و افزود: درمقابل استفاده از مواد کودی فاقد کیفیت و نیز استفاده نابجا و غلط ازاین مواد می تواند منشا صدمات قابل توجه به تولیدات کشاورزی و سلامت جامعه باشد . بعنوان نمونه کاهش عملکرد کمی، افت کیفیت و بازارپسندی، تجمع عناصر و ترکیبات آلاینده و نیز آلودگی خاک وآب از جمله تبعات کاربرد سوء مواد کودی هستند.
انتهای پیام/ی

آموزش استفاده از کود در کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار