به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهدی حسینی گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی دامپزشکی سیستان و بلوچستان در قالب ۱۶ تیم ثابت و ۲۰ تیم سیار در ۲ شیفت کاری از ۲۷ اردیبهشت به مدت یک ماه اجرا شد.
وی ادامه داد: در قالب این طرح ۶۸ بازرس از اماکن تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی سیستان و بلوچستان شامل کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه ها، کارگاههای نگهداری و بسته بندی، مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی نظارت کردند.
وی افزود: ۲ هزار و ۲۴۰ مورد بازرسی در قالب این طرح در سیستان و بلوچستان انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: در این مدت علاوه بر فرآوردههای خام دامی معدومی، چهار هزار و ۹۲۰ کیلوگرم فرآورده خام نیز ضبط و یک واحد عرضه و فروش فرآورده خام دامی نیز تعطیل شد.
حسینی از شهروندان خواست در هنگام خرید محصولات خام دامی نسبت به بهداشتی بودن و تاریخ مصرف مواد غذایی توجه کنند.
وی گفت: شهروندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه نظرات، انتقادات و شکایات خود با سامانه ۱۵۱۲ تماس برقرار کنند.
انتهای پیام/گ