نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در بازدید از روستای دره در و جاده رفسنجان - زرند گفت: این جاده با استاندارد‌های لازم فاصله دارد که باید مشکلات برطرف شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد انارکی‌محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری از اینکه ادامه کار تا روستای داوران صورت گیرد، گفت: بهسازی تا استاندارد فاصله دارد با توجه به وضعیت جاده رفسنجان به زرند که از جاده‌های پرترافیک و حادثه‌خیز استان کرمان و شهرستان رفسنجان است نیاز بود فکری برای آن شود که با همت راهداری و همکاری مسئولان فعلا با حضور شورا‌های محلی کمک شود وضعیت جاده بهبود پیدا کندتا حداقل تصادفات را شاهد باشیم.

وی بیان داشت: رفسنجان جاده‌های پرترافیکی از جمله رفسنجان به نوق و انار دارد که جاده رفسنجان به نوق دومین جاده حادثه‌خیز استان است که در بحث دوبانده شدن اقدامات اولیه شروع شده و ردیف بودجه برای آن اختصاص داده شده است.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه اوضاع اقتصادی کشور زیاد مناسب نیست، اظهار کرد: امسال وضعیت رفسنجان فاجعه‌بار است سرمازدگی و گرمازدگی و تغییرات اقلیمی موجب شده خسارت زیادی به محصول پسته بزند باید به گونه‌ای این سال را پشت سر گذاشت.

انارکی‌محمدی اظهارکرد: در فصل برداشت پسته معمولا پسته یک میلیون‌نفر روز کارگر داشتیم و در طول سال هم کارگران زیادی بودند که در بخش کشاورزی شاغل بودند، اما با این تغییرات اقلیمی، امسال بحران ایجاد شده است و بر همین اساس از وزیر کشور و رئیس‌جمهور تقاضا کردیم که ستاد بحرانی تشکیل شود.

وی یادآور شد: سیلی که در شهرستان خسارت وارد کرد و روستای دره‌در هم مشمول این خسارت شد و پل مسیر روستا تخریب شد و مدتی اهالی به سختی رفت و آمد می‌کردند باید از محل ستاد بحران کشور مبلغی می‌گذاشتند که انجام نشد همچنین در منطقه دره‌در برای تجهیز و حفر چاه هم نیاز است سریع‌تر کار انجام شود.

انارکی‌محمدی با اشاره به وضعیت کمبود آب توضیح داد: آبرسانی از شرق رفسنجان تا راویز با تانکر انجام می‌شود.

وی در ادامه و برای رفع مشکل افت ولتاژ برق قول مساعد داد و گفت: در بحث آب هم تلاش زیادی شده و تخصیص اعتبارات در این زمینه انجام شده و کمک می‌کنیم از محلی اعتبارات آب حتی شده به صورت استقراضی تأمین شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری برای گازرسانی به این منطقه ابراز داشت: گاز مایه توسعه و آبادانی است موقعیت گردشگری در این روستا وجود دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنید شورا جایی برای کسانی که علاقه‌مند به ساخت و ساز ویلا در این منطقه هستند مشخص کند و همراهی داشته باشد.

وی بیان کرد: در‌ه در عروس روستا‌ها و عروس گردشگری شهرستان رفسنجان است که امکانات دسترسی خیلی خوبی دارد و می‌تواند با کمترین هزینه بهترین جای گردشگری حتی استان باشد.

روستای دره‌جوز از توابع بخش مرکزی این شهرستان و دارای آب و هوای کوهستانی است که در مسیر جاده رفسنجان به زرند و در جوار روستای داوران واقع شده است.

جاده رفسنجان به زرند که محل تردد خودرو‌های زیادی از جمله خودرو‌های سنگین است و بیشتر مسافران برای رفتن به مشهد مقدس از این مسیر استفاه می‌کنند فاقد شانه خاکی بوده و هر روز به ویژه اواخر هفته اخبار زیادی مبنی بر تصادفات و تلفات جانی و مالی زیادی به گوش می‌رسد.

جاده دوطرفه است و روستا‌های متعددی در مسیر قرار دارند و همین موضوع موجب شده که بار ترافیکی جاده علاوه بر وجود دیگر خودرو‌های عبوری سنگین‌تر شود و البته هرچه ترافیک بالاتر در چنین جاده‌هایی تلفات هم بیشتر است.

وحید پورموسی رئیس پلیس راه شهرستان رفسنجان در حاشیه بازدید از مسیر جاده رفسنجان به زرند حدفاصل شهر رفسنجان تا ورودی روستای دره‌جوز اظهار داشت: این مسیر پرتردد بوده، چون مسافران زیادی از آن برای سفر مشهد استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: در مسیر جاده کوهستان‌هایی وجود دارد که تفرجگاه‌هایی هم در خود جای داده و همین عامل تصادفات زیاد است و با توجه به اینکه مسیر دو طرفه است بیشتر تصادفات در اثر برخورد دو وسیله نقلیه است و خواب‌آلودگی و واژگونی خودرو‌ها کم است.

پورموسی تصریح کرد: عرض کم جاده از بزگترین معایب آن بوده که خوشبختانه در حال برطرف‌شدن و شانه‌گذاری است اگر جاده شانه داشته باشد در کاهش تلفات اثرگذار است ضمن اینکه بیشترین تصادفات در فاصله رفسنجان تا داوران رخ می‌دهد.

وی تأکید کرد: با توجه به شروع عملیات بهسازی جاده تمام شهروندان جوانب احتیاط را رعایت کنند تا شاهد کاهش تصادفات باشیم.

محمدی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان رفسنجان هم که در این بازدید به پل مسیر جاده دره‌در که در اثر سیل بار‌ها تخریب شده و مسیر را مدتی مسدود کرده بود، اشاره کرد و افزود: هزینه پل ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که به معاون راهداری کشور گفتم به این منطقه سفر کند تا از نزدیک این مشکل بزرگ را ببیند و با وزیر نیرو نشستی برگزار کردیم.

انتهای پیام/ی

بهسازی جاده ها برای کاهش تصادفات در رفسنجان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.