در این مطلب طرز تهیه غذای خوشمزه ساج قاوورماسی را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید. ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

گوشت گوسفند (قیمه‌ای خرد شده): ۲۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی (نگینی خرد شده): یک دوم پیمانه

سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه

ماست: ۱ پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


نان ساج (خشک شده): ۲ عدد

روغن حیوانی: به میزان لازم

دستور پخت ساج قاوورماسی

روش پخ تساج قاوورماسی:

گوشت را همراه با ۱ عدد پیاز (نگینی خرد شده) داخل قابلمه‌ای با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن عوض شده و سبک شود.
سپس مقداری زردچوبه و فلفل به آن افزوده و کمی تفت دهید.

بعد ۵ پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سپس هنگامی که آب آن کمی تیره رنگ شد؛ مقداری نمک به آن اضافه کرده و بگذارید تا کاملا بپزد.

بقیه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه‌ای به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید وقتی بوی سیر به مشام رسید، گوشت پخته شده را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.

گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را به مواد افزوده تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.سپس ۱ عدد نان را خرد کرده و روی خوراک بریزید.بعد آن را هم زده و از روی حرارت بردارید.بقیه نان را داخل ظرفی قرار داده و خوراک را روی آن بریزید.سپس به همراه ماست نوش جان کنید.

منبع:ماهنامه سرآشپز

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.