مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: میانگین مصرف ماهی در استان قزوین ۲۰۰ گرم افزایش یافته است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ ایرج رحمانی مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین افزود: میانگین مصرف ماهی در استان سالیانه از ۶.۳ کیلوگرم در سال‌های قبل، طی پارسال و امسال به ۶.۵ کیلوگرم رسیده است با این وجود هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به میانگین کشوری داریم.

رحمانی اضافه کرد: میانگین مصرف ماهی در کشور به ازای هر فرد در سال حدود ۱۰ کیلوگرم است.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین به میزان تولید ماهیان خوراکی در قزوین اشاره کرد و گفت: پارسال سه هزار و ۹۶۴ تن ماهی در استان شد که این میزان بیانگر عملکرد ۱۱۵ درصدی تولید شیلات و آبزیان در قزوین بود.

به گفته رحمانی، سال جاری نیز برای تولید سه هزار و ۳۸۵ تن انواع ماهیان گرمابی و سردابی در استان برنامه ریزی شده است.

استان قزوین دارای ۲۸۷ واحد پرورش ماهیان خوراکی است.

انتهای پیام/

مصرف ماهی در قزوین دویست گرم افزایش یافته است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.