رضایی،گفت:کاهش نرخ سود تسهیلات و بازپرداخت مطابق با درآمد مردم، به ایجاد انگیزه برای تولید مسکن بیشتر در کشور منجر می‌شود.

پیشنهاد ایجاد سامانه تعیین قیمت مسکن/ بازپرداخت تسهیلات مسکن مطابق با درآمد باشدبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خانه ملت، محمدرضا رضایی، با اشاره به آمارهای اخیر منتشر شده در خصوص کاهش ۵۰ درصدی تولید مسکن در کشور، گفت: در کشور سالانه ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار واحد مسکونی وجود دارد اما این عدد به کمتر از ۴۰۰ هزار واحد رسیده است.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه غفلت از نیاز داخل به مسکن حباب قیمت ها در این بخش را بزرگ تر کرده است، افزود: سرمایه گذاری در حوزه مسکن با هدف افزایش ساخت و سازها باید از سوی دولت با ارائه مشوق های لازم پیگیری شود.

تسهیلات ساخت جاذبه ندارد

رضایی با تاکید بر اینکه تسهیلات اعطایی در حوزه ساخت مسکن جاذبه کافی برای متقاضیان ندارد، تصریح کرد: ارائه وام ارزان، کاهش نرخ سود تسهیلات و بازپرداخت مطابق با درآمد مردم از جمله شاخصه هایی است که به ایجاد انگیزه برای تولید مسکن بیشتر در کشور منجر می شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، همچنین از تلاش مجلس برای ضابطه‌مند کردن قیمت مسکن خبر داد و گفت: در این راستا پیشنهاد ایجاد سامانه تعیین قیمت مسکن ارائه شده و در حال بررسی سازوکارهای مورد نیاز آن هستیم.

رضایی با بیان اینکه باید دست سوءاستفاده کنندگان در تعیین نرخ مسکن و اجاره بها بسته شود، افزود: امید است در تعامل با وزارت راه و شهرسازی بتوانیم اثرگذاری این سامانه را در قیمت مسکن و اجاره بها مشاهده کنیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه نشست های تخصصی برای بررسی کم و کیف سامانه مذکور در کمیسیون عمران مجلس با حضور مسئولان مربوطه برگزار خواهد شد، تصریح کرد: در رابطه با این سامانه از مرکز پژوهش های مجلس نیز خواسته شده نظرات تخصصی و کارشناسانه خود را به مجلس ارایه کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۴ خرداد ۱۳۹۷
مشکل از اینجاست که قیمت خانه را مالک تعیین میکند بدون هیچ نظارت و کنترلی از طرف نهاد مسئولی! مالکین و سازنده ها چیکار میکنند که بدون کارشناسی و ارزش گذاری قیمت فروش و رهن و اجاره تعیین میکنند؟! سلیقه ای که نیست!
Netherlands
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۴ خرداد ۱۳۹۷
متاسفم
Netherlands
ناشناس
۱۵:۳۸ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
لطفا آنقدر بحران مسکن تهران را پیگیری کنید تا مسئولین به فکر بیفتند. من وام اولی هستم و بعد از یکسال نتوانستم خانه مناسبی بخرم واقعا شرمنده همسر و بچه ام شده ام!
Netherlands
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
گرونی هر روز بیشتر و بیشتر میشه کمر مردم رو شکسته
Netherlands
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
راه حل این است که املاکی ها را جمع کنید و بجای آن یک نهاد زیر نظر شهرداری خرید و فروش مسکن را طبق نرخهای مصوب و کارشناسی برعهده بگیرد و نگذارد بسازبفروشها و مالکین طمعکار خودسرانه قیمتهای فروش مسکن خود را افزایش دهند. املاکیها نه تنها در کنترل و نظارت قیمت مسکن نقش ندارند بلکه خودشان هم در ایجاد جوّ گرانی کاذب بسیار نقش دارند ضمن اینکه اصلا برای کارشناسی و قیمتگذاری و تعیین ارزش واقعی مسکن نه آموزش دیده اند و نه تخصص دارند. عمدتا املاکی ها از افراد بازنشسته سازمانهای نظامی و یا جوانهای کم تجربه که تنها کوچه های منطقه را میشناسند و تخصص ارزشگذاری واحد را ندارند،تشکیل شده است!
Netherlands
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
من وام اولی هستم و خرداد پارسال امتیازم درآمد اما متاسفانه به دلیل جوّ بدی که در بازار مسکن حاکم بود (و الان هم هست) و بدبختانه از سوی بسیاری از املاکی ها هم تقویت میشد، همین افزایش نجومی قیمتهای مسکن بود. به من عملا میگفتند که مدیر املاکشان چند خانه خریده و بازسازی کرده و با قیمت بسیار بالاتر فروخته! هر خانه ای که به من معرفی میکردند ناقص بود یعنی یا پارکینگ نداشت و یا طبقه چهارم بدون آسانسور!
خانه های ناقص در بازار بسیار است و خانه های خوب را نگه داشته اند در فرصتی بهتر گرانتر بفروشند!
Netherlands
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
به دلیل نبود سازوکار مناسب در قیمتگذاری خرید و فروش و اجاره مسکن از سوی دولت، متاسفانه بی انصافی از سوی اتحادیه بیش از پیش شده و املاکی ها و بسازبفروشها نقش دلال را در این بازار آشفته مسکن تهران بازی میکنند و مردم را بیش از پیش در منگنه قرار داده اند! من وام اولی هستم و از پارسال هنوز نتوانسته ام یک خانه در منطقه 2 یا 5 تهیه کنم! بیخیال شدم دیگر خانه نمیخواهم!
آخرین اخبار