به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در این سری مطالب شما را با ۲۰ نوع فست فود که با سوسیس و کالباس سالم آماده میشود آشنا میکنیم. میتوانید از سوسیس و کالباس خانگی استفاده کنید.
وقتی صحبت از فست فود به میان میآید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش میبندد و وجدانمان به درد میآید که اینها غذاهای سالمی نیستند و جز ضرر برای بدن چیز دیگری به ارمغان نمیآورند.
اما همه میدانیم که دلیل مضر بودن فست فودها استفاده از سوسیس کالباسهای نامعتبر و پرادویه و استفاده مکرر از روغن برای سرخ کردن است. ما هم که تمام سعی مان را میکنیم که مواد اولیه را معتبر و سالم تهیه کنیم، پس میتوانیم مجوز پخت فست فود خانگی را همین جا صادر کنیم تا هم دل خودمان خوش شود، هم دل بچه هایمان که مدتهاست به خاطر سخت گیریهای ما کمتر اجازه دارند لب به فست فود بزنند شاد میشود.
در اینجا با ۲۰ نوع فست فود که با سوسیس و کالباس سالم آماده میشود آشنا میکنیم. میتوانید از سوسیس و کالباس خانگی استفاده کنید.
۱۶) پاستا با سس کالباس و جعفری
در یک تابه گود بزرگ ۳ قاشق روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. یک عدد پیاز ریز خرد شده و ۲ حبه سیر خرد شده را به روغن افزوده و تفت دهید. ۱ قاشق آب لیموی تازه و ۴ قاشق جعفری خرد شده به مواد داخل تابه بیفزایید.
۱ تا ۲ پیمانه پوره گوجهفرنگی هم به مواد اضافه کنید. با افزودن ادویه، نمک و فلفل سس را مزهدار کنید. هم بزنید تا غلیظ شود. ۴۰۰ گرم کالباس را خرد کنید و به تابه بیفزایید. در این فاصله پاستای فرمی یا رشتهای را به روش معمول در مقداری آّب جوش و نمک بجوشانید. پس از آبکش کردن آنها را در ظرف مناسب بریزید و با سس آماده داغ تزیین و بلافاصله سرو کنید.
۱۷) کمپیر
۲ عدد سیب زمینی را خوب بشویید و روی پوست آن را با چنگال سوراخ کنید و در فر یا مایکروفر بپزید. برای پخت آن فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده مدت ۵۰ دقیقه کافیست.
پخت سیب زمینی درشت در مایکروفر ۲۰ دقیقه با حداکثر دما طول میکشد. بعد از این که سیب زمینی پخت، روی آن با چاقو دو برش ایجاد کنید. سپس با چنگال گوشت پخته داخل سیب زمینی را بتراشید و همزمان له کنید. کمی کره، نمک و پنیر پیتزای رنده شده هم اضافه کرده و مرحله له کردن را ادامه دهید.
بعد از این که داخل سیب زمینی پوره شد، مقداری کالباس، قارچ، فلفل دلمهای، زیتون و دانه ذرت را با کمی پنیر مخلوط کرده و داخل سیبزمینی بریزید. در آخر کمی پنیر هم روی مواد بپاشید. کمپیر را داخل مایکروفر یا بگذارید تا پنیر آب شود.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه مربای هلو و شلیل خوشمزه
۱۸) نیمرو در کاسه کالباس
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یک قالب مافین آماده کنید. به این صورت که هر محفظه را با قلمموی آشپزی کمی چرب کنید و در هر محفظه یکی دو برش کالباس بگذارید و با دست فشار دهید تا به فرم کاسه درآیند. روی کالباسها را هم کمی چرب کنید.
در هر محفظه روی کالباسها یک تخممرغ بشکنید. روی آن را کمی نمک بپاشید و فلفل سیاه آسیاب کنید. چند ساقه پیازچه یا جعفری را ریز کنید و روی تخممرغها را تزئین کنید. قالب را در فر حرارت دهید تا وقتی که تخممرغها به صورت دلخواه (سفت یا کمی شل) بپزند. بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و با دقت کاسههای کالباسی برشته شده را از قالب درآورده و در بشقاب سرو بگذارید.
۱۹) تست پنیر و ژامبون کراچی
روی یک برش نان تست کمی سس هزار جزیره یا سس فرانسوی بمالید. دو ورق ژامبون روی نان بگذارید. مقداری قارچ را ورقهای برش بزنید و در کمی روغن زیتون یا کره تفت دهید تا آب آنها بخار شود. میتوانید کمی آبلیمو هم به قارچها بیفزایید تا رنگشان سیاه نشود.
مقداری از قارچ را روی ژامبون بگذارید و روی آنها یک ورقه پنیر چدار یا گودا قرار دهید. چندین ساندویچ به این صورت آماده کنید و در ساندویچ ساز گرم شده بگذارید. وقتی نان تست حسابی برشته شد، ساندویچ را بیرون آورده، به صورت مثلثی برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید.
۲۰) خوراک ژامبون و سیب زمینی و تخم مرغ
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کنید. ظرفی مناسب فر را چرب کنید و کناری بگذارید. در تابهای یک عدد پیاز خرد شده، ۲ حبه سیر له شده و ۱ عدد فلفل دلمهای قرمز نگینی شده را در روغن تفت دهید. وقتی سبزیجات نرم شدند، آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
در کاسهای ۱۰ عدد تخممرغ بشکنید و هم بزنید تا یکدست شوند. ۱ پیمانه شیر، نمک و فلفل هم بیفزایید و هم بزنید. ۳ پیمانه سیب زمینی پخته و درشت خرد شده، سبزیجات خنک شده، ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده و ۲ پیمانه ژامبون خرد شده به تخممرغها اضافه کنید و هم بزنید.
حالا همه این مواد را در ظرف چرب شده بریزید. روی آن را ۱ پیمانه دیگر پنیر چدار بریزید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید. بعد بیرون بیاورید و ۱ پیمانه دیگر ژامبون روی خوراک بریزید و دوباره ۲۰ دقیقه حرارت دهید. این خوراک بعد از ۱۰ دقیقه خنک شدن قابل برش زدن و سرو است.
منبع:وب سایت سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/