عرضه و فروش مرغ منجمد به دلیل کاهش قیمت مرغ زنده و کشته در بازار مازندران متوقف شد.

سید مصطفی ابراهیمی مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران در گفتگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: توزیع مرغ منجمد که برای تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان شروع شده بود، با توجه به متعادل شدن بازار گوشت مرغ در استان، عرضه گوشت مرغ منجمد از دیروز متوقف شد.

وی افزود: پشتیبانی دام روزانه ۲۰۰ تن گوشت مرغ منجمد و بسته بندی مازاد بر مصرف با قیمت ۷ هزار و ۶۰۰ تومان به جهت جلوگیری از ضر و زیان تولید کننده‌های استان استانی خریداری و ذخیره سازی می‌شود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران با بیان اینکه تاکنون ۵۰ تن مرغ منجمد با قیمت ۵ هزارو ۸۰۰ تومان به عامیلن تحویل داده شد، گفت: گوشت مرغ منجمد با قیمت ۶ هزار و ۲۰۰ تومان در بازار مصرف بفروش رسید.

ابراهیمی با بیان این که هیچ کمبودی در تولید، ذخیره و توزیع مرغ گرم و منجمد در ماه رمضان وجود ندارد، افزود: هم اکنون  به دلیل فراوانی مرغ و افت قیمت هر کیلو گرم مرغ گرم آماده طبخ در بازار استان ۶ هزار و ۸۰۰ تا هفت هزار و ۴۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

سالانه ۲۱۵ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می‌شود که معادل ۱۲ درصد گوشت سفید تولیدی در کشور است.
انتهای پیام/آ

ذخیره سازی ۲۰۰ تن مرغ روزانه در مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.