دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: با توجه به تامین و توزیع مستمر و گسترده مواد پروتینی و کالاهای پرمصرف در روزهای اخیر در کشور و برای ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا علاوه بر کنترل روند افزایشی قیمت در روزهای اخیر شاهد کاهش قیمت مرغ و تخم مرغ در بازار مصرف هستیم.
وی افزود: میانگین قیمت فروش هرکیلوگرم مرغ آماده طبخ در واحدهای صنفی به ۷ هزار و ۹۵۰ تومان و تخم مرغ به ۶ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از ۱۵ بهمن ماه سال گذشته تا ۶ فروردین امسال ۴۱۴ تن گوشت مرغ منجمد، ۱۲۲ تن گوشت قرمز و ۱۰۰ تن تخم مرغ با هماهنگی کمیته تنظیم بازار در مازندران توزیع شد.
حیدرپور افزود: تا پنجم فروردین ماه ۳۱۴ تن سیب و ۲۰۹ تن پرتقال بین شهروندان مازندران توزیع شد و تمهیدات لازم برای توزیع این اقلام تا ۱۵ فروردین ماه برای کنترل بازار و جلوگیری از افزایش احتمالی قیمت ها اتخاذ شد.
انتهای پیام/ م