به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تفاوت این حلوا با حلواهای دیگر در این است که بافت این حلوا بسیار نرم و خوش طعم است.
مواد لازم برای حلوا با تخم مرغ :
آرد : 1 لیوان پر
شکر : 1 لیوان سرخالی
آب : 2 لیوان
تخم مرغ : 1 عدد
زعفران،گلاب و هل : به مقدار لازم
طرز تهیه حلوا با تخم مرغ :
ابتدا روغن را داخل آرد ریخته و تا جایی تفت می دهیم که کاملا سرخ شده و قهوه ای شود.
در این فاصله آب، شکر، گلاب را روی شعله کم مخلوط کرده و می گذاریم تا شکر در آب حل شود.
سپس تخم مرغ را با همطن یا چنگال تا جایی می زنیم که مانند کف شود و آن را به مخلوط آب و شکر و گلاب اضافه کرده و هم می زنیم. نکته مهم در اینجا این است که اگر مخلوط آب و شکر خیلی داغ باشد تخم مرغ در ان صفت می شود. این مخلوط باید ولرم باشد.
در انتها مانند تمام حلواها مخلوط را به آرد و روغن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا حل شده و به روغن بیفتد.
منبع:سیمرغ
انتهای پیام/