عباس عباسی مدیرکل دفترنظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام ماه رمضان خبر داد و گفت: طبق روال همه ساله برنامه کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه رمضان توسط سازمان دامپزشکی اجرا میشود.
وی افزود: ادارات کل موظفند ستاد استانی و شهرستانی خود را به منظور تدوین دقیق برنامههای ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی و به منظور بهرهگیری کافی با هماهنگی استانداران، فرمانداران، وزارت جهاد و شهرداریها با مطرح کردن موضوع در کارگروه سلامت و امنیت غذایی، برنامه تدارکاتی خود در سطح استان را اجرا کنند.
عباسی تشکیل اکیپ ثابت و سیار در ادارات کل شهرستان، مسیرها و حوزههای شهری و نظارت توسط کارکنان سازمان با یونیفورم خاص در دو شیفت کاری در حوزه های مختلف را از جمله برنامههای کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه رمضان اعلام کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: در ایام ماه رمضان اماکن مراکز توزیع عرضه خام فرآوردههای دامی،کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه نگهداری فرآورده خام دامی، رستورانها و کارگاههای بستهبندی فرآوردههای دامی و ماشینهای حملونقل موادغذایی تحت نظارت ویژه سازمان دامپزشکی هستند.
وی با بیان اینکه ماه رمضان سال گذشته 1207 اکیپ ثابت و 1238 اکیپ سیار در سطح استان مشغول فعالیت بودند، اظهار کرد: ماه رمضان سال گذشته از صد هزار و 580 مرکز عرضه و فروش، کشتارگاهها و مراکز بستهبندی، ماشینهای حملونقل و رستورانهای تحت نظارت سازمان دامپزشکی، بیش از225 هزار نوبت تحت بازرسی قرار گرفتند که در این ایام یکهزار و 467 کیلوگرم فرآورده دامی در کل کشور ضبط و غیرقابل مصرف تشخیص داده شد.
انتهای پیام/