مصرف برخی از مواد غذایی در ماه رمضان سبب می‌شود تا احساس تشنگی کمتری در ایام روزه‌داری داشته باشید.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزه داری در فصل گرما سبب می شود سبب افزایش تشنگی می‌شود که می‌تواند گاهی تحمل را برای روزه داران دشوار می‌کند. 

به همین منظور، روزه داران می توانند با استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم  بدون روغن  و همچنین مایعات به هنگام  سحر و افطار  و همچنین مصرف شیر گرم و فرنی یا شیر برنج در هنگام افطار  از تشنگی و کم آبی بدن خود پیشگیری کنند.

 




انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، اخبار پزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.