نهمين جشنواره غذا به مدت يك هفته در دانشگاه علوم پزشكي تهران در حال برگزاري است.

///به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  به مناسبت هفته بزرگداشت خوابگاه ها، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران عصر امروز در مجتمع کوی خوابگاه‌های این دانشگاه نهمین جشنواره غذا را توسط دانشجویان برگزار کرد.
 
ابوالقاسم اصفیا مدیر امور دانشجویی دانشگاه تهران در نهمین جشنواره غذا اظهار کرد: هدف از این جشنواره ایجاد شور و نشاط در محیط خوابگاهی است و با توجه به ارزیابی‌هایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که برگزاری چنین جشنواره‌هایی بسیار مورد توجه دانشجویان است.
 
وی با اشاره به نحوه برگزاری این جشنواره بیان کرد: جشنواره امسال در مجموع ١٨ گروه در گروه‌های ٢ نفره برای این جشنواره در نظر گرفته شده است؛ ١٣ گروه در بخش غذا‌های سنتی و محلی شهر‌های مختلف است، ما سعی کردیم در این مراسم غذا‌های سنتی و محلی با توجه به سیاست‌های وزارت بهداشت طبخ شود.
 
انتهای پیام/

 جشنواره غذا به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.