ابوالقاسم اصفیا مدیر امور دانشجویی دانشگاه تهران در نهمین جشنواره غذا اظهار کرد: هدف از این جشنواره ایجاد شور و نشاط در محیط خوابگاهی است و با توجه به ارزیابیهایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که برگزاری چنین جشنوارههایی بسیار مورد توجه دانشجویان است.
وی با اشاره به نحوه برگزاری این جشنواره بیان کرد: جشنواره امسال در مجموع ١٨ گروه در گروههای ٢ نفره برای این جشنواره در نظر گرفته شده است؛ ١٣ گروه در بخش غذاهای سنتی و محلی شهرهای مختلف است، ما سعی کردیم در این مراسم غذاهای سنتی و محلی با توجه به سیاستهای وزارت بهداشت طبخ شود.
انتهای پیام/
جشنواره غذا به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار شد