وی ادامه داد: در صورتی که از روند سنتی راهاندازی رشته خارج شده و به صورت نیازمحور و بر اساس نیاز بازار به راهاندازی رشته و پذیرش دانشجو بپردازیم، دیگر دانشجویان در زمان فارغالتحصیلی با بحران اشتغال مواجه نمیشوند.
رهبر با نقد دیدگاهی که تمرکز بر افزایش بدون نیازسنجی تربیت دانشجوی دکتری را مایه افتخار برای آموزش عالی میداند، تصریح کرد: ایجاد تحول جدی، نیازمند تغییر استراتژی و راهبردهاست؛ امروز در دنیا فارغالتحصیلان دورههای حرفهای، بهتر و راحتتر شغل پیدا میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگر این نشست با تشریح وضعیت هرم هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات، اظهار کرد: در واحد علوم و تحقیقات این شایستگی و توان وجود دارد که اعضای هیئت علمی بتوانند ارتقا پیدا کنند.
وی در بخش دیگر سخنانش با تاکید بر اینکه «از واحد علوم و تحقیقات انتظار میرود روشهای نو برای تولید شناسایی کند و برای آن برنامه گسترش داشته باشد» به دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و تحقیقات مأموریت داد تا محتواها و دورههای آموزشی طرحنویسی اقتصادی را برای اعضای هیات علمی طراحی کند.
رهبر تصریح کرد: اگر اعضای هیئت علمی فرا بگیرند که چطور وارد کسب و کار شوند، دانشگاه میتواند در ریل درآمدزایی قرار گیرد. فقط استادی میتواند به دانشجویانش آموزش چگونگی ورود به فضای کسب و کار را بدهد که خودش در این زمینه دانش و آگاهی داشته باشد.
انتهای پیام/