به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ در مراسمی با حضور آخوندی وزیر راه و شهرسازی، آقازاده استاندار و مسئولان استان مرکزی در اراک قرارداد ساخت ۵۰ دستگاه لوکوموتیو باری توسط واگن پارس اراک امضا شد.
آخوندی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: هر قراردادی در مرحله نخست احتیاج به هماهنگی و تعامل چندین عامل دارد و اگر عوامل لازم موجود نباشد پروژه و قرارداد با زمان بیشتر و سرعت کمی پیش میرود.
آخوندی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری درست، نیازمند هماهنگی، سرمایهگذاری و تامین مالی است، افزود: سرمایهگذاری هم به دانش فنی و امنیت عرضه و فروش محصول پس از تولید بستگی دارد.
وی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی هم بر این مبنا پروژه ها را تامین و پیگیری میکند تا در نهایت بتوان سرمایهگذاری خصوصا سرمایه گذاری کلان و تامینکننده مالی را تضمین کرد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حوزه صنایع ریلی و راهسازی کشور نباید به تولید و تامین نیاز داخل اکتفا کرد و توجه به صادرات در این حوزه مساله مهمی است ادامه داد: باید طوری برنامه ریزی کنیم که در ده سال آینده، صنعت ریلی کشور به تحول بزرگی برسد.
وی با اشاره به اینکه ناوگان، اصلیترین گلوگاه در حوزه حمل و نقل ریلی است و به سرمایه گذاری بسیار سنگینی نیاز دارد و ما باید در احداث هر کیلومتر راه آهن، به فکر ناوگان حمل و نقل آن هم باشیم اضافه کرد: باید به دنبال تامین قطارهای ریل باس و مطالعات کارشناسی روی آن باشیم و در قطارهای سریع السیر هم که با قطارهای عادی کاملا متفاوت است به دانش فنی دست پیدا کنیم.
آخوندی گریزی هم به بحث برجام زد و گفت: برجام مربوط به منافع ملی و آینده کشور است و عدهای که از اتفاقی که اخیرا در مورد برجام رخ داده، اظهار شادمانی میکنند تقاضا داریم منافع ملی را در نظر بگیرند.
وی افزود: دولت توانست صهیونیستها را در برجام را در یک موضعی ببرد که آنها با آمدن فردی، چون ترامپ اظهار خوشحالی دارند و این نشانه ضعف آنها است.
وزیر کشور بیان کرد: ما به واسطه برجام توانستیم فضا را باز کنیم و بعد از دورهای توقف، ارتباط خود را باجهان برقرار با اجرای تضامین قراردادی بین المللی مراودات کشور را حفظ کنیم و این اتفاق موجب نفس کشیدن صنعت ایران شد.
انتهای پیام / ج