وی اظهار کرد: تقسیم کشور به 10 منطقه، شناسایی نیازها، تدبیر گسترش رشتهها از اهداف اصلی طرح تحول آموزش است و در بحث نیازسنجی، ارزیابی و شناسایی تعداد فارغالتحصیلان در رشتههای تخصصی پزشکی هدف قرار گرفته و شورای گسترش آن را تصویب کرده است و بر اساس نیازسنجی های صورت گرفته میدانیم که در سالهای آینده چه تعدادی نیرو نیاز داریم و چگونه این نیروها تربیت خواهند شد.
حاجتی گفت: ارتقا کیفیت و کمیت آموزش رشتههای توانبخشی نیز از دیگر اقدامات حوزه معاونت آموزشی است و در حال حاضر در مقطع کارشناسی فیزیوتراپی در 15 دانشگاه، در مقطع ارشد در 13 دانشگاه و در مقطع دکترا در 7 دانشگاه دانشجو تربیت می کنند همچنین تربیت نیرو در رشته فیزیوتراپی در مناطق 10 گانه آمایشی متوازن است .
وی با اشاره به دغدغه فیزیوتراپیستها مبنی بر استقرار رشته دکترای حرفهای گفت: انجمن فیزیوتراپی، دبیر بورد فیزیوتراپی در وزارتخانه و انجمن ممتحنه فیزیوتراپی با توجه به گستره دانشی و مهارتهای فیزیوتراپی دکترای حرفهای را امری ضروری میدانند و تأکید دارند که فیزیوتراپیستها در مقطع کارشناسی نمیتوانند پاسخگوی خدمات درمانی جامعه باشند و تحقق دکترای حرفهای فیزیوتراپی میتواند پاسخگوی این نیاز باشد.
نماینده حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: مقدمات ورود دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به دکترای حرفهای فیزیوتراپی در وزارت بهداشت انجام شده است و شاهد ورود دانشجویان دکترای حرفهای فیزیوتراپی در مهر ماه سال جاری خواهیم بود.
وی گفت: خدمات فیزیوتراپی در وزارت بهداشت خدماتی ارزنده محسوب می شود و امید داریم با پذیرش دانشجویان دکترای حرفهای فیزیوتراپی شاهد گسترش خدمات و کیفیت هر چه بهتر خدمات باشیم.
انتهای پیام/
یعنی کسی که امسال فیزیوتراپی قبول شه بعد از 7سال مدرک دکترا میگیره؟ بصورت مستقیم؟ دیگه نیازی نیست اول کارشناسی بگیره بعد ارشد بعد دکترا؟!بصورت مستقیم و ناپیوسته؟!