دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به هزار و ۳۸۶ بیمار تالاسمی در ۲۲ مرکز خدمات درمانی ارائه می‌دهد.

داوود حدادی رئیس اداره بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ در آستانه هجدهم اردیبهشت، روز جهانی تالاسمی، با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان‌های شیراز، داراب، کازرون، نورآباد و مرودشت را دارای بیشترین آمار بیمار تالاسمی است و گفت: بخش تالاسمی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب شیراز با ۷۳۹ بیمار تالاسمی، به عنوان مرکز جامع تالاسمی فارس به شمار می‌رود.

وی، خدمات ارائه شده به این بیماران را شامل ویزیت تخصصی و فوق تخصصی، تأمین دارو‌های آهن زدا، تزریق خون، مشاوره روانشناسی و روانپزشکی، انجام MRIT۲، سنجش تراکم استخوان، ارائه خدمات دندانپزشکی، انجام آزمایش‌های لازم و تأمین پمپ تزریق دسفرال عنوان کرد.

حدادی تاکید کرد: بیماران خاص به دلیل ماهیت بیماری مزمن خود، اغلب با مشکلات متعددی مواجه می‌شوند که این مسأله ضرورت توجه به مسایل روحی در این بیماران را دو چندان می‌کند؛ در همین راستا، علاوه بر راه اندازی واحد مشاوره روانشناسی وروانپزشکی در بیمارستان شهید آیت الله دستغیب، در مراکز قطب درمان استان، شامل مرودشت، فیروزآباد، کازرون، داراب و نورآباد نیز طی سال گذشته، واحد‌های مشابهی راه اندازی شده که گامی در راه ارتقای خدمات درمانی به این بیماران است.

رئیس اداره بیماران خاص دانشگاه گفت: در حال حاضر با وجود پنج مرکز مشاوره بیماران خاص تحت پوشش این اداره، برای تمامی مراجعان، پرونده الکترونیکی تشکیل و اطلاعات بیماران برای پیگیری درمان، در سامانه ثبت می‌شود.

دکتر حدادی ابراز امیدواری کرد که با تعامل ایجاد شده با معاونت غذا و داروی دانشگاه، بیماران تالاسمی شاهد کمترین مشکل باشند.
انتهای پیام/ر

خدمات رسانی به بیماران تالاسمی در فارس

برچسب ها: علوم پزشکی ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.