به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در صورتی که اولا طرفدار وعده صبحونه هستین اونم صبحونههای جدید و دوما پنکیک دوست دارین و سوما عاشق شکلات و کاکائو هم هستین این مطلب دقیقا مختص به شماست، چون هم صبحونه اس هم پنکیکه و هم کاکائویی پس وقتو تلف نکنین و فوری درستش کنید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه بیسکوییت شکلاتی خوشمزه
در صورتی که اولا طرفدار وعده صبحونه هستین اونم صبحونههای جدید و دوما پنکیک دوست دارین و سوما عاشق شکلات و کاکائو هم هستین این مطلب دقیقا مختص به شماست، چون هم صبحونه اس هم پنکیکه و هم کاکائویی پس وقتو تلف نکنین و فوری درستش کنین.
مواد لازم:
۱ پیمانه آرد سفید
۱/۲ پیمانه شیر
۲۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری شکر
۳ قاشق غذاخوری کاکائو
۱ قاشق مربا خوری سرخالی بیکینگ پودر
نوک قاشق چایخوری وانیل
ابتدا شکر، تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد کره که بهتره آب کرده باشیمش و شیر رو به مخلوط تخم مرغمون اضافه کرده و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن میزنیمشون.
پودر کاکائو رو هم اضافه کرده و باز با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم.
در مرحله آخر بیکینگ پودر و آرد رو که الکش کردیم کم کم به مایه اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم. مخلوط باید در حدی غلیظ بشه که وقتی داخل ماهیتابه میریزیمش نه به قدری غلیظ باشه که یه جا بمونه و خودشو باز نکنه و نه به قدری رقیق باشه که کاملا پخش بشه پس ممکنه به کل آرد احتیاج نشه یا اینکه کمی بیشتر احتیاج داشته باشه.
حالا یه ماهیتابه رو روی دمای ملایم گذاشته تا داغ بشه و بعد از مخلوط یه ملاقه سرخالی برداشته و داخل ماهیتابه میریزیم.
در ماهیتابه در تمام مراحل پخت پنکیک باید باز باشه. وقتی کم کم پنکیک شروع به حباب زدن کرد و روش کمی خودشو گرفت موقع برگردوندنشونه.
حالا پنکیک هارو برمیگردونیم تا هر دو طرفشون بپزه. دقت کنین تا حتما از ماهیتابههای کاملا نچسب استفاده کنیم و احتیاجی به چرب کردن کف ماهیتابه هم نیست.
حالا پنکیک کاکائویی ما حاضره و میتونیم با انواع میوهها و خامه نوش جون کنیم …
منیع:وب سایت دونفره
انتهای پیام/
ولی خودمون درستش کردیم
اگر نچسب نبود میتونی یکم با روغن مایع چربش کنی ولی خیلی خیلی کم
بعدش هم وقتی نمی تونی درست کنی خب معلومه مزه اش بد میشه
عالی بود