رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی گفت:مبنای حضرت مهدی مبارزه با ظلم و تبعیض و بریز و بپاش‌های غیراسلامی است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد دیروز در آیین اختتامیه جشنواره سراسری شعر نهج‌البلاغه اظهار کرد: شاخصه‌های جامعه آرمانی مهدوی در لسان حضرت امیر چند ویژگی دارد که یکی از آن‌ها، سازندگی‌های معنوی است. 

وی با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین افزود: زمانه‌ای می‌آید که جامعه متزلزل می‌شود، انسان‌ها هوایی می‌شوند و زندگی‌ها بی‌محتوا می‌شود و سبک زندگی‌ها عوض می‌شود، یکی از کارهایی در زمان ظهور انجام می‌شود این است که زندگی‌ها بر اساس قرآن نهاده می‌شود. 

رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی با بیان این‌که حضرت حجت در زمان ظهور سبک زندگی را بر اساس قرآن قرار می‌دهند، عنوان کرد: سنت و قرآن که به گوشه‌ای رانده شده بود در زمان ظهور به صحنه می‌آید و امروز به لطف شهدا و امام خمینی و رهبر انقلاب، قرآن را وارد زندگی خود می‌کنیم. 

وی با اشاره به سقوط عده‌ای در دوران انقلاب، تصریح کرد: از این طرف هم شخصیتی مانند شهید حججی، حجتی می‌شود و اگر شرایط سنی و نظامی او را در نظر بگیریم نمی‌توانست چنین شگفتی خلق کند اما او با دل بستن به معارف الهی چنین کاری کرد، در مسیر قرآن و عترت قدم برداشت. 

گنابادی‌نژاد با بیان این‌که ترویج عدالت یکی دیگر از ویژگی‌های آرمان‌شهر مهدوی است، خاطرنشان کرد: مسؤولانی که پشت میز می‌نشینند و امانت اعتماد مردم را پذیرفته‌اند و مردم به آن‌ها احترام می‌گذارند و به این علت است که مسؤولان خادم عدالت هستند. 

وی با بیان این‌که باید جرأت داشته باشیم در موضوع عدالت به حضرت علی اقتدا کنیم، یادآوری کرد: پشت تریبون‌ها دم از آرمان‌های امام خمینی می‌زنیم و با امضای خود خیانت می‌کنند، ممکن است کسی میز، اختیار و قدرت داشته باشد اما اعتبار خدمت ندارد، از ویژگی‌های دیگر آرمان‌شهر مهدوی این است که مبنای حضرت مهدی مبارزه با ظلم و تبعیض و بریز و بپاش‌های غیراسلامی است. 

رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی ادامه داد: اگر امروز در منطقه توفیقاتی به دست می‌آوریم و رهبر معظم انقلاب با صراحت اقامه نماز در بیت‌المقدس را اعلام می‌کنند به این دلیل است که به آرمان‌های مهدوی پایبند هستیم، در همه استان‌های کشور نمایندگی آستان قدس رضوی تأسیس شد و یکی از وظایف این نمایندگی‌ها پیگیری طرح‌های فرهنگی است. 

وی با بیان این‌که خادمی امام رضا روزی محدود به چهاردیواری حرم بود، تأکید کرد: امروز هر کسی می‌تواند در شهر و دیار خود با خدمت‌رسانی به مستضعفان لباس خادمی حضرت رضا را به تن کند. 

 

انتهای پیام/م

 

مراسم اختتامیه جشنواره سراسری شعر نهج‌البلاغه

برچسب ها: شعر ، احکام شرعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.