نوازنده پیشکسوت نی گفت:بزرگترین دغدغه ام به دور از هرگونه پرداختن به مسائل مالی، صداسازی اصولی سازهای ایرانی بوده است.

بزگترین دغدغه ام صداسازی اصولی سازهای ایرانی بوده استبه گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد موسوی نوازنده پیشکسوت نی با بیان اینکه که هدفش ازبرگزاری کارگاه های آموزشی پرداختن به موضوع صداسازی سازهای سه تار و نی است، اظهار کرد: تمام کسانی که در کارگاه های آموزشی حضور می یابند باید چند دقیقه ساز بنوازند که در ادامه نکاتی را در خصوص نوازندگی آن فرد خواهم گفت تا ایرادات نوازندگی اش بر طرف شود.

 موسوی با اشاره به سابقه 47 ساله اش در آموزش موسیقی گفت: بزرگترین دغدغه ام به دور از هرگونه پرداختن به مسائل مالی، صداسازی اصولی سازهای ایرانی بوده است چرا که معتقدم بسیار مهم است از ساز چه صدایی بیرون می آید.همانطور که در کلاس های آموزش خوانندگی، هنرآموز ابتدا باید روی صدایش کارکند در نوازندگی نیز یک نوازنده باید با اصول صحیح نواختن به خوبی آشنا باشد.

وی در ادامه افزود:متاسفانه شیوه نوازندگی بسیاری از بزرگان موسیقی ایران زمین چون جلیل شهناز و یا استاد عبادی رو به فراموشی است که یکی از دلایل این موضوع حضور نداشتن هنرجویان در کلاس های موسیقی آنها بوده است.

موسوی با بیان اینکه هنر آموز باید از نزدیک با اساتید برجسته در ارتباط باشد تا بتواند جزئیات کار را به خوبی فرا بگیرد، ادامه داد: از سوی دیگر آموزش باید همراه با عشق و علاقه باشد.

موسوی شیوه نوازندگی استاد عبادی را بسیار سرآمد عنوان کرد و گفت : من افتخار داشتم که 6 سال محضر استاد عبادی را درک کردم .او یکی از بهترین شیوه های سه تار نوازی را ایجاد کرد و علی رغم آنکه این شیوه نوازندگی بسیار سخت است اما قطعا هنر آموز پس از فراگیری آن می تواند درک و دریافت خود را از موسیقی بالاببرد. از این رو تلاش می کنم تا با برگزاری کارگاه های آموزشی موسیقی از این دست بتوانم شیوه های نوازندگی اساتید برجسته را به نسل های امروز آموزش دهم.

لازم به ذکر است؛ مستر کلاس نی ‎نوازی و شیوه سه تار نوازی به سبک استاد عبادی، شنبه 22 اردیبهشت ماه، ساعت 15 در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار