مدیرکل میرا ث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۲ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت از محل اشتغال روستایی برای حوزه صنایع دستی و گردشگری این استان اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛محمود باقری  با بیان اینکه 30نوع رشته صنایع دستی در استان داریم، اظهار داشت: سیاه چادر بافی، چرم دوزی، سنگ های تزئینی، سفال و گلیم بافی از مهم ترین صنایع دستی استان است.

وی با بیان اینکه به دنبال تولید انبوه و با کفیت صنایع دستی در کهگیلویه و بویراحمد هستیم تصریح کرد:تلاش کردیم با آموزش الگو سازی مناسب صنایع دستی اشتغال پایداری را در این حوزه ایجاد کنیم.

باقری با بیان اینکه امروز استفاده از تسهیلات ارزان قیمت فرصت خوبی را برای اشتغال زایی مردم فراهم کرد است، ابراز کرد: تاکنون کارگاه‌های صنایع دستی با تسهیلات ارزان قیمت برای اشتغال زایی مردم در شهرستان‌های استان فعال شده است.

وی با اشاره به اقدامات خوب دولت در زمینه توسعه صنایع دستی همراه با اشتغال زایی در استان افزود: در سال 92 فقط 5 کارگاه صنایع دستی وجود داشت که با تلاش شبانه روزی این تعداد را در سال 95 به 66 کارگاه و در پایان سال 96 این تعداد به 100کارگاه رسیده است.

عضو کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری کهگیلویه بویراحمد احیای کارگاه رنگرزی در استان را از دیگر اقدامات خوب دولت دانست و ادامه داد: این کارگاه با حمایت بخش خصوصی در روستاهای هدف صنایع دستی از جمله کاکان،گچساران و سادات محمودی ایجاد شده است.

باقری با بیان اینکه روستاها می‌توانند اشتغال زایی خوبی داشته باشند، گفت: دولت با هدف اشتغال زایی روستاها، توانمند سازی روستاها و عشایر و جلوگیری از مهاجرت 214 میلیارد تومان اعتبار به استان ابلاغ شده که در همین راستا از اسفند ماه سال قبل طرح‌های اشتغال زایی در حوزه صنایع دستی و گردشگری را به کار گروه اشتغال استانداری معرفی شده است.

وی با اشاره به اینکه سهم دو حوزه صنایع دستی و گردشگری از این اعتبار بیش از 42 میلیارد تومان است، ابراز کرد: از این مبلغ 21 میلیارد تومان در حوزه گردشگری و 21 میلیارد تومان صنایع دستی تسهیلات پرداخت می‌شود.

باقری با بیان اینکه طرح‌های بزرگی در حوزه صنایع دستی و گردشگری به کار گروه اشتغال استان معرفی شده است، گفت: تاکنون 4 ملیارد و300 میلیون تومان در حوزه صنایع دستی و 9 میلیارد تومان در حوزه گردشگری طرح مصوب شده است.

انتهای پیام/د

سهم دو حوزه صنایع دستی و گردشگری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.