مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل پیش بینی کرد امسال بیش از ۱۰۰ تن گلاب ناب از ۳۰ هکتار گل برداشت شده در شهرستان تولید شود.

حسین فتاحی درگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار داشت: شرایط خاص آب و هوایی و خاک مناسب، زودرس بودن گل محمدی در آران و بیدگل و همچنین جلوگیری از آفات موجب شده که گل محمدی در آران و بیدگل دارای اسانس مطلوبی باشد.

وی ابراز داشت: هم اکنون ۱۱ واحد صنعتی و سنتی گلابگیری در شهرستان فعال است که کار گلابگیری را در شهرهای آران و بیدگل، نوش آباد، ابوزیدآباد و روستای یزدل و محمد آباد انجام می دهند.

مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل تاکید کرد: برداشت گل از اواسط فروردین ماه از ۳۰ هکتار از مزارع و گل خانه های کویر آران و بیدگل آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت ماه نیز ادامه دارد.

وی افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از ۱۰۰ تن گلاب ناب از ۳۰ هکتار گل برداشت شده در شهرستان گرفته شود.

فتاحی از برنامه ریزی جهت افزایش سطح زیر کشت و جایگزینی این محصول با سایر محصولات پرمصرف آب خبر داد و گفت: طبق پیش بینی ها سطح زیر کشت این محصول تا سال ۱۴۰۴ به ۱۰۰ هکتار افزایش می یابد.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.