به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ غلام حسن آراسته گفت: در این طرح تکمیلی با همکاری بهورزان و کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشتی و درمانی میمند دنا در روزهای ۱۹ و۲۰ فروردین به صورت اجرا و با پوشش ۱۰۰درصدی در این روستاها به اتمام رسید.
وی افزود: فلج اطفال نوعی بیماری حاد ویروسی است که به دستگاه گوارش و در برخی موارد به دستگاه عصبی مرکزی بیمار صدمه می زند، این ویروس از طریق دهان یا بینی وارد بدن فرد می شود، در حلق و مجرای گوارشی انسان تکثیر می شود و در نهایت از طریق خون و مایع لنف در تمام بدن پخش میشود.
آراسته تصریح کرد؛ از زمان ورود ویروس به بدن فرد تا بروز علائم بیماری، ۵ تا ۳۵ روز و به طور میانگین ۷ تا ۱۴ روز طول می کشد اما اغلب افراد مبتلا به این بیماری، علائمی ندارند و باید از کودکان در برابر ابتلا به این بیماری به خوبی مراقبت کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا اذعان داشت: بنا بر دلایل ذکر شده طرح ملی واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در سطح کشور به اجرا در آمده است که دنا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و شبکه بهداشت و درمان شهرستان اجرای نوبت اول طرح ملی واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال که مختص کودکان زیر ۵ سال افاغنه و سایر اتباع خارجی می باشد را آغاز کرده است.
طرح ملی واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال توسط شبکه بهداشت و درمان دنا و با همکاری مراقبین سلامت شاغل در مراکز جامع سلامت و رابطین بهداشتی در سطح شهرستان در حال اجرا است.
انتهای پیام/غ
اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال