عبدالرضا غفوری کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان زرقان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ گفت: در پی بازدیدهای متعدد کارشناسان بهداشت محیط منطقه و صدور اخطارهای کتبی و شفاهی مبنی بر رفع نواقص بهداشتی بحرانی و غیر بحرانی به متصدی یک واحد عرضه مواد غذایی، بی توجهی به این اخطارها منجر به تعطیلی موقت این واحد شد.
وی افزود: رعایت موازین، ضوابط و مقررات بهداشتی ضامن سلامت مواد غذایی از زمان تولید تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده است و رعایت نکردن اصول لازم در طول این فرآیند، میتواند باعث از دست رفتن کیفیت و یا فساد مواد غذایی شود، که باید مورد توجه قرار گیرد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان زرقان ادامه داد: مردم استان میتوانند شکایتهای خود را در زمینههای مختلف بهداشتی از جمله بهداشت آب و فاضلاب، بهداشت اماکن عمومی، مواد غذایی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مصرف دخانیات، به کمک شماره تماس ۱۹۰ ثبت و پیگیری کنند.
انتهای پیام/ن