طبق برآورد کارشناسان، بیابانهای ایران پتانسیل آن را دارند که به پنلهای خورشیدی مجهز شده و انرژی تمام دنیا را تامین کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چین به دلیل کمبود فضای خاکی پنلهای خورشیدی را روی دریا قرار داده است. در حالی که یک سوﻡ خاک ایران بیابان است و اگر به پنلهاﻯ خورشیدی مجهز شود می‌تواند انرژی تمام مردﻡ دنیا را تامین کند.

با یک نگاه ساده به نقشه جغرافیایی ایران پی به وسعت مناطق بیابانی در ایران می‌بریم که با بکارگیری این مناطق می‌توان انرژی قابل توجهی را تامین کرد.
کشور چین به علت کمبود فضای خاکی برای قرارگیری پنلهای خورشیدی با هزینه هنگفتی این پنلها را در جهت به کارگیری انرژی خورشید روی دریا قرار می‌دهد.
امروزه لزوم بکارگیری روش‌های پاک جهت تامین انرژی مورد نیاز در بخش‌های گوناگون آشکار شده است که باتوجه به این مطلب که یک سوم خاک ایران را بیابان ها تشکیل می‌دهند. تامین انرژی از طریق پنلهای خورشیدی روشی مفید در راستای حفظ محیط زیست و تامین انرژی مورد نیاز کشور است.

بیابان های ایران پتانسیل تامین انرژی کل دنیا را دارد

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۰ ۲۰ فروردين ۱۳۹۷
می دانید سلولهای خورشیدی بازدهش با گرما وگردو غبار کم میشه
شاید بشه با توربینها هوای گرم این کا را کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۵ ۲۰ فروردين ۱۳۹۷
فکرشو بکنید گله به گله بیابانهامون پراز این پنلها باشه چه منظره دلپذیری میشه!!!
آخرین اخبار