حسین رضا زاده مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ اظهار کرد: پارسال هشت میلیون و ۲۷۵ هزار قطعه جوجه در مرغداریهای گوشتی استان جوجه ریزی شد که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه ۹۱ واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت دو میلیون و ۳۴۷ هزار قطعه در استان فعال است، ادامه داد: سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت شش هزار و ۵۰۰ قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۲۵۰ تن گوشت و یک واحد پرورش صنعتی کبک با ظرفیت پنج هزار و ۶۷۰ قطعه در دوره در استان فعال است.
رضازاده با بیان اینکه سال گذشته ۱۴ هزار و ۹۰۰ تُن گوشت مرغ در استان تولید شد، افزود: نیاز سالانه استان به گوشت مرغ ۱۶ تا ۱۷ هزار تُن است.
وی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۲۰ و در کشور ۲۵ کیلوگرم است.
انتهای پیام/آ