به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طبق آمار و اسناد منتشر شده در رسانههای غربی، جرائم خشونتآمیز به طرز قابل توجهی در لندن مرکز انگلیس فزونی یافته است.
اعلامیه پخش شده در انگلیس : به روی زنان محجبه اسید بپاشید!
از چند هفته قبل، در میان کاربران شبکههای اجتماعی در انگلیس، اعلامیههایی دست به دست میشد که حاوی محتوایی خشونتآمیز و تروریستی بود. در این اعلامیهها که منتشرکنندگانش اعضای گروههای اسلام ستیز و نژادپرست بودند، از مردم انگلیس درخواست شده بود که برای روز سوم آوریل (روز گذشته) با انواع و اقسام ابزار و آلات از جمله چاقو و اسید به سمت مسلمانان حمله کنند.
ترغیب به بمبگذاری در مساجد در انگلیس
حتی منتشرکنندگان اعلامیههای مزبور مردم انگلیس را ترغیب به بمبگذاری در مساجد کرده بودند. تحریک مردم انگلیس به اعمال خشونت و نفرت پراکنی علیه مسلمانان توسط برخی گروهها در این کشور به قدری حاد شد که مسئولان انگلیسی در اطلاعیههایی از مسلمانان بویژه بانوان محجبه در شهرهای مختلف انگلیس خواستند تا در روز سوم آوریل (روز گذشته) برای در امان ماندن از اسیدپاشی از منازلشان خارج نشوند.
اسیدپاشی از جمله جرائم شایع در انگلیس و لندن است. آنطور که روزنامه انگلیسی «سان» گزارش داده است، میزان اسیدپاشی در انگلیس از ۲۲۸ فقره در سال ۲۰۱۲ به ۶۰۱ فقره در سال ۲۰۱۶ رسیده است. یعنی در طول چهار سال حملات خیابانی با اسید در انگلیس بیش از دوبرابر افزایش داشته است.
همچنین مطابق با گزارش شبکه تلویزیونی «سیانان» در ۶ ماه منتهی به آوریل ۲۰۱۷، ۴۰۰ مورد اسیدپاشی در انگلیس گزارش شده است؛ آماری که انگلیس را «پایتخت اسیدپاشی جهان» کرده است.
رواج «بردهداری مدرن» و «قاچاق انسان» در انگلیس
البته خشونتورزی در انگلیس و پایتخت آن لندن، تنها علیه مسلمانان نیست؛ بلکه سایر اقلیتها و حتی زنان نیز در این کشور به ظاهر آزاد از تحمیل مظاهر مختلف خشونت در امان نیستند.
در آگوست ۲۰۱۷ (مرداد ۹۶) آژانس جرایم ملی انگلیس (NCA) اعلام کرد که نتایج بیش از ۳۰۰ عملیات پلیس نشان میدهد که تمام شهرهای بزرگ انگلیس به «بردهداری مدرن» و «قاچاق انسان» مبتلا هستند.
این آژانس هشدار داده بود که قاچاق انسان و بردهداری مدرن به قدری در انگلیس گسترش یافته که مردم عادی روزانه به کرات و به طور تصادفی با قربانیان مواجه میشوند.
تجاوز جنسی به زنان در انگلیس
قربانیان بردهداری و قاچاق انسان در انگلیس مورد سوء استفاده جنسی هم قرار میگیرند. «هستیا» که یک نهاد حامی قربانیان بردهداری مدرن است، گزارش داده که ۷۰ درصد زنان قربانی بردهداری مدرن به منظور بهرهبرداری جنسی به انگلیس آورده میشوند و بسیاری از حاملگیها در این زنان در نتیجه تجاوز جنسی بوده است.
همچنین مطابق گزارش هستیا «حدود یک چهارم از زنانی که در انگلیس موفق به رهایی از بردهداری مدرن شدهاند باردار هستند و اکثر این زنان از مراقبتهای حیاتی مورد نیاز دوران حاملگی محروم بوده و در وضعیت بسیار بدی قرار دارند؛ به نحوی که بسیاری از این افراد در فکر خودکشی هستند و برای مدت زمان طولانی تماس با خانواده شان را از دست دادهاند».
آمار رو به افزایش چاقوکشی و قتل در خیابانهای لندن
اما علاوه بر «خشونت علیه مسلمانان» و «رواج برده داری مدرن» و «تجاوز به زنان» در انگلیس باید افزایش بیسابقه جنایت و وقوع قتل در معابر را هم به فهرست رو به ازدیاد جرائم و توحش در انگلیس و بویژه پایتخت آن لندن افزود.
چندی پیش گاردین گزارش داد که میزان چاقوکشی منجر به قتل در لندن به بیشترین حد خود در ۱۳ سال گذشته رسیده است. تنها در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۸، ۴۶ مورد قتل در لندن پایتخت انگلیس رخ داده است.
براساس گزارش پلیس لندن در ژانویه ۸ فقره، در فوریه ۱۵ فقره و در مارس ۲۲ فقره قتل در لندن اتفاق افتاده است. یکی از مقامات پلیس لندن اخیرا شبکههای اجتماعی را از عوامل افزایش میزان جنایت در پایتخت انگلیس معرفی کرده است.
نشریه «ساندی تایمز» انگلیس نیز اخیرا از افزایش ۴۰ درصدی قتل در خیابانهای لندن نسبت به سال ۲۰۱۴ خبر داده است.
در جدیدترین حوادث مرگبار در خیابانهای لندن، در روز دوشنبه دوم آوریل (۱۳ فروردین) در دو حادثه تیراندازی و حمله با سلاح سرد، ۳ نوجوان کشته و زخمی شدند.
کشتن نماینده پارلمان در خیابان
رواج خشونتورزی و قتل در خیابانهای انگلیس حتی دامن نماینده پارلمان این کشور را هم گرفته است. ژوئن ۲۰۱۶ (خرداد ۹۵) در آستانه برگزاری رفراندوم خروج انگلیس از اتحادیه اروپا موسوم به «برگزیت»، خانم «جو کاکس» نماینده حزب کارگر در مجلس عوام انگلیس توسط دو فرد نژادپرست با چاقو و اسلحه در مقابل منزلش در شهر لیدز انگلیس به قتل رسید.
مشارکت پلیس انگلیس در برخی جنایات علیه شهروندان رنگین پوست
البته عاملان قتل در خیابانهای انگلیس و لندن تنها اوباش و نژادپرستان و هولیگانهای انگلیسی نیستند؛ بلکه بعضا پلیس انگلیس نیز به بهانههای مختلف از جمله ظن اقدام تروریستی، اقدام به کشتن شهروندان سیاهپوست و مسلمان میکند.
در اواخر جولای سال گذشته میلادی (اوایل مرداد ۹۶)، یک جوان سیاهپوست انگلیسی به نام «راشان چارلز» در شرایطی که توسط پلیس در شرق لندن بازداشت شده بود، در نتیجه رفتار متوحشانه پلیس لندن کشته شد. مشابه این اقدام و جنایت پلیس انگلیس و لندن علیه رنگین پوستان در سالهای قبل نیز به کرات رخ داده است.
ماجرای قتل دلخراش تبعه ایرانی در حومه لندن
اما رواج خشونتورزی و قتل در خیابانهای انگلیس و لندن، دامن اتباع ایرانی را هم گرفته است؛ هنوز ماجرای تلخ کشته شدن «بیژن ابراهیمی» ایرانی ساکن لندن از اذهان زدوده نشده است.
در تاریخ ۲۳ تیر ۱۳۹۲ برابر با ۱۴ جولای ۲۰۱۳، در منطقه بریستول واقع در غرب لندن دو جوان انگلیسی به خانه «بیژن ابراهیمی» مرد ۴۴ ساله ایرانی که دچار ناتوانی حرکتی (نوعی معلولیت) بود، حمله کردند و ضمن ضرب و شتم وحشیانه او، بر روی بدن نیمه جانش الکل ریخته و در مقابل چشمان بی تفاوت همسایگان، پیکرش را به آتش کشیدند.
این دو جوان نژادپرست و جنایتکار پیش از این جنایت، بارها اقدام به تعرض و ضرب و شتم بیژن ابراهیمی نیز کرده بودند و قابل تامل آنکه پلیس انگلیس بجای پیگیری موضوع و اعمال قانونِ نژادپرستان متعرض انگلیسی، اقدام به بازداشت شهروند ایرانی شکایت کننده به بهانههای واهی کرده بود.
در ماه میسال ۲۰۱۶ (خرداد ۱۳۹۵) سرانجام پس از سه سال، آن هم با پیگیری خواهران بیژن ابراهیمی، پلیس انگلیس صرفا به بازداشت و اخراجِ عاملین و خاطیان جنایت علیه این تبعه ۴۴ ساله و معلول ایرانی، اقدام کرد.
«حمید بعیدینژاد» سفیر ایران در انگلیس روز سهشنبه ۲۸ آذردر کانال تلگرامی خود نوشت که «بعد از ادامه دادرسی قضایی امروز پس از یکسال و نیم، شهردار بریستول رسما اعلام کرد که متاسف است اعلام نماید که رفتار نژادپرستانه پلیس در مسالمت با مجرم و قاتل بیژن بدلیل تعصبات فرهنگی صحیح است و شورای شهر به این دلیل عذرخواهی عمیق خود را از این واقعه اعلام مینماید. آنها با ایجاد تغییرات لازم در ساختار پلیس تمامی سعی خود را خواهد کرد که دیگر چنین اتفاقی علیه افراد دیگر ملیتها و فرهنگها و مهاجرین تکرار نشود».
منبع: میزان
انتهای پیام/