به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، سید کمال الدین حسینی در نخستین
جشن ملی نوروزگاه مشترک ایران و افغانستان که در منطقه مرزی تایبادبرگزار شد افزود: ما از میراث فرهنگی کهن غنی برخورداریم که باتلاش مدیران توانمند میتوان به شکل بالقوه تبدیل کرد.
وی گفت: تداوم این جشنها باعث حفظ، ارتقا روح جمعی و وجدان جمعی، گسترش روابط اجتماعی بین دوستان، همسایگان و حتی کشورهای همسایه، انسجام فرهنگی، قومی، وفاق ملی و منطقه ای، موفقیت در جامعه پذیری فرزندان درپذیرش هنجارهای جامعه، تقویت فضیلتهای اخلاقی واجتماعی منطبق بر ارزشهای اسلامی، ارتقاى نشاط اجتماعی که به تبع ان افزایش شادی، نشاط و کاهش آسیبهای اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی افزود: در تجربه زیستهای که بامردم عزیز افغانستان داشتم شاهد حضور ارزشهای اخلاقی، سخت کوشی، قناعت، وفای به عهد در بین مردم افغانستان بودم که بسیار نزدیک به خصایل فرهنگی خطه تایباد میباشد.
حسینی تصریح کرد: همین اشتراکات، و میراث معنوی نوروز، بستر مناسبی برای تعاملات اجتماعی بین نه تنها دوکشور ایران و افغانستان، بلکه کشورهای تاجیکستان، اذربایجان، حتی بخشهایی از هند را فراهم میسازد.
وی گفت: نگاه به همگرایی دولتها به سه شکل پروژهای، پروسهای و ترکیبی وجود دارد؛ که در نگاه پروژهای همگرایی به عنوان یک وضعیت نهایی براساس یک اقدام تعریف میشود.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی افزود: در نگاه پروسهای سیر تحول ونقطه عزیمت آن مورد توجه است ودر نگاه ترکیبی پروژه فرآیندی رانسبت به همگرایی درنظر میگیرند که همه باید بااین دیدگاه برنامه وفعالیتهارا پیش ببریم و زمینه ساز این همگرایی امروزه در جوامع بیشتر فرهنگی است.
حسینی با بیان اینکه همه بایدتلاش میکنیم تا این ظرفیتهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم گفت: با برگزاری نمایشگاهها، جشنوارههای فرهنگی و نشستهای مشترک، به زیست فرهنگی شایسته میراث تاریخی مان باشیم
گفتنی است این جشن باحضور فرمانداران، مدیران استانی و شهرستان و میهمانان کشور همسایه افغانستان برگزار شد.
انتهای پیام//ا.س
برگزاری نخستین جشن ملی نوروزگاه مشترک ایران و افغانستان که در منطقه مرزی تایباد