دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی گفت: آن چه که مهمتر از آموزش علمی است تربیت فرهنگی جوانها و نسل بعدی کشور است.
حامد عبیری دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص وابستگی وضعیت دانشگاهها قبل و بعد از انقلاب، مطرح کرد: دانشگاهها و کشور ما قبل از انقلاب یک نوع وابستگی تام را تجربه کرد؛ با وجود اینکه قبل از انقلاب دانشگاه بود و تدریس هم انجام میشد اما زمانی که به پزشک نیاز بود به سراغ کشورهای بیگانه میرفتند و برای سد سازی به سراغ مهندسین خارج از کشور میرفتند.
عبیری با اشاره به اینکه استعمار اجازه رشد به یک ملت را نمیدهد، عنوان کرد: اگر دانشگاههای ما قبل از انقلاب استقلال داشتند و رشد میکردند قطعا منافع استعمارگران به خطر میافتاد.
وی در خصوص اینکه یک بخش از وظایف دانشگاهها آموزش علمی است، گفت: آن چه که مهمتر از آموزش علمی است، تربیت فرهنگی جوانهای آینده کشور و نسل بعدی است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به دلیل اینکه دانشگاههای قبل از انقلاب دانشجوی مبارز تربیت نمیکردند، اظهار کرد: دانشجوی مبارز تربیت نمیشد به این دلیل که اگر عده ای خواستند داراییهای ملت را به غارت ببرند، دانشجویان نتوانند جلوی غارتگران ایستادگی کنند.
عبیری با اشاره به اینکه سیستم حاکم در دانشگاهها قبل از انقلاب تحت سیاستهای کلان استعمارگران بود، افزود: سیستم حاکم بر تدریس در دانشگاهها به گونه ای بود که وقتی دانشجو فارغ التحصیل میشد ریشه تمام مشکلات جامعه را در اسلام میدید بدون اینکه آموزه ای از آن در ذهنش باشد.
وی در خصوص این که روسای دانشگاهها قبل از انقلاب به طور مستقل تصمیم نمیگرفتند، خاطرنشان کرد: روسای دانشگاههای ما قبل از انقلاب تحت سیاستهای کلان استعمارگران بودند و به طور مستقل تصمیم نمیگرفتند.
انتهای پیام/