شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.

طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم خمیر:

آرد: 4 پیمانه
خمیرمایه: 10 گرم
شکر: 75 گرم
سرکه سیب: یک قاشق سوپ خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
کره (سرد): 350 گرم
شکلات تلخ (خردشده): 160 گرم

مواد لازم رویه:
زرده تخم مرغ: یک عدد

مواد لازم سس شکلات:
شکلات تلخ: 160 گرم
شیر: یک پیمانه
خامه: 100 میلی لیتر
کره: یک قاشق سوپ خوری


بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کیت‌کت بی نظیر و فوق العاده


طرز تهیه:

1. برای تهیه خمیر، آرد، خمیرمایه، شکر، سرکه سیب و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

2. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 40 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.

3. خمیر را دوباره ورز دهید و سپس با وردنه روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.

4. کره را به چهار قسمت کنید و یکی از قسمت ها را وسط خمیر قرار داده و آن را به شکل پاک نامه تا کنید تا خمیر به شکل مستطیل درآید.

5. خمیر را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.

6. دوباره برش دیگر کره را وسط خمیر قرار داده و خمیر را تا کنید حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار را با دو برش دیگر کره تکرار کنید.

7. خمیر را به 4 قسمت کنید و هر یک را به ضخامت نیم سانتی متر روی سطح کار پهن کنید.

8. وسط هر خمیر چند تکه شکلات تلخ قرار دهید و محکم رول کنید.

9. رول های خمیر را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و دستمالی تمیز و مرطوب روی آنها بکشید و حدود 30 دقیقه در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.

10. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.

11. سینی را حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.

12. سپس رول ها را برش داده و در ظرف فر بچینید (طوری که قسمت های برش خورده رو به بالا قرار گیرند).

13. برای تهیه سس شکلات، شکلات تلخ، شیر، خامه و کره را در ظرف شیشه ای روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

14. سس شکلات را روی مینی رول های داخل ظرف فر بریزید و حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

با ناپلئونی شکلاتی، بی‌خیال رژیم شوید!

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.