به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ تبادار استاندار فارس هم در این جلسه با اشاره به این مطلب که طرح آمایش میتواند سند مهمی برای رسیدن استان به اهداف بزرگ باشد گفت: سه مقولهی فضا، فعالیت و چگونگی ترکیب این دو، جایگاه برجستهی آمایش را مشخص میکند.
وی با انتقاد از برخی مشکلات موجود در این طرح افزود: باید نگاه مشاور در این طرح به جای متکی شدن به اطلاعات مدیران نگاهی فعالتر باشد و برای همهی اعضای شورای برنامه ریزی تعیین تکلیف کند.
وی گفت: اگر مشاور طرح بتواند فراتر از طرح آمایش استانی طرح آمایش منطقهای را ارائه دهد با این کار زمینهی تعامل باسایر استانهای همجوار هم فراهم خواهد شد.
استاندار فارس تصریح کرد: طرح امایش سرزمینی باید این ویژگی را داشته باشد که پتانسیلهای پهنههای مختلف سرزمینی که مسوولان از آن غافل شده اند را برای آنها یادآوری کند.
ساسان تاجگردون رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس، نیز در این جلسه با بیان اینکه مطالعات طرح آمایش سرزمین استان فارس از سال ۹۳ آغاز شده است و امروز در جلسه شورای برنامهریزی تصویب شد، اظهار داشت: استان فارس جز معدود استانهایی که در تدوین طرح آمایش سرزمین از دیدگاههای خارج از دیدگاه مشاور طرح استفاده کرده است.
وی با بیان اینکه برای تدوین این طرح از افراد مورد وثوق، عالم، دانشمند و ... مشاوره گرفته شده است، افزود: البته هیچ طرحی بدون ایراد نیست و حتما در این طرح نیز ایراداتی وجود دارد که باید با همفکری برطرف شود، اما نگاه ما در تدوین این طرح نگاه جامع، کامل و آیندهنگر بوده است.
انتهای پیام/ر