عضو کمیسیون کشاورزی گفت:کشاورزان با اجرای الگوی کشت برحسب نیاز بازار داخل و میزان صادرات به امر تولید می پردازند.

تاجداری/*عید/عباس پاپی زاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از شرایط نگه داری محصولات کشاورزی در انبارها اظهار کرد: اگرچه اقداماتی در زمینه نگه داری محصولات در انبار، سردخانه و سیلوها صورت گرفته، اما روش نگه داری مبتنی بر روش های روز دنیا نیست که در نهایت این امر، افت کیفیت و کمیت محصول را به همراه داشته است.

وی افزود: وجود برخی کاستی‌ها و مشکلات در بسته بندی، درجه بندی، سورتینگ و آماده سازی توزیع محصول منجر به آمار بالای ضایعات محصولات در بخش کشاورزی شده است.

پاپی زاده اجرای الگوی کشت را حلقه مفقوده  بخش کشاورزی دانست و گفت: کشاورزان با اجرای الگوی کشت برحسب نیاز بازار داخل و میزان صادرات به امر تولید می‌پردازند در حالیکه در شرایط کنونی در برخی مواقع سطح زیر کشت محصول به قدری افزایش می یابد که در زمان برداشت با مازاد عرضه و درنهایت کاهش شدید قیمت در بازار روبرو می شویم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برخی مواقع هنگام برداشت محصول، ازدیاد عرضه به دلیل کافی نبودن انبار و سردخانه مشکلات متعددی نظیر نوسان قیمت، عدم صرفه اقتصادی تولید برای کشاورز و از بین رفتن محصول به سبب نبود تقاضا در بازار را به همراه داشته است.

وی توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و صادرات محصولات کشاورزی را عاملی مهم در جلوگیری از افت کیفیت و افزایش ضایعات در بخش دانست.

انتهای پیام/

توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در رونق صادرات محصولات کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار