یک مقام مسئول گفت: اگرچه کشت فراسرزمینی برای کشورهایی که با محدودیت منابع آبی روبه‌رو هستند، از لحاظ علمی قابل قبول است، اما این امر به قیمت نابودی جامعه کشاورزی تمام می‌شود.

کشت فراسرزمینی به قیمت نابودی کشاورزان تمام می شودمسعود اسدی عضو شورای مرکزی خانه کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کشت فراسرزمینی به قیمت نابودی کشاورزان تمام می‌شود، اظهار کرد: اگرچه کشت فراسرزمینی برای کشورهایی که با محدودیت منابع آبی روبه‌رو هستند، از لحاظ علمی قابل قبول است و به طور مطلق نمی‌توان آن را رد کرد، اما با از دست دادن کشاورزی و نبود جایگزینی شغل مناسب برای کشاورزان با مشکلات بزرگ‌تری روبه‌رو می‌شویم.

وی افزود: با وجود آنکه کشت فراسرزمینی توسط بسیاری از کشورها به سبب بحث تأمین غذا مطرح است، اما در کشور ما به سبب وابستگی 90 درصد اقتصاد به بخش کشاورزی و دامپروری و امنیت غذایی، مانور دادن بر آن بسیار خطرناک است.

اسدی ادامه داد: علی‌رغم آنکه برخی کارشناسان اعتقاد دارند که 30 درصد جمعیت روستانشین و مابقی شهرنشین هستند، اما بنده معتقدم که 90 درصد اقتصاد با کشاورزی ارتباط دارد و به جز کشاورزی چیزی برای تولید ثروت نداریم که این امر با توسعه کشت فراسرزمینی و تعطیلی این بخش به قیمت بیکاری هزاران کشاورز تمام می‌شود.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز با بیان اینکه آمریکا و ابرقدرت ها از هر حربه ای برای فشار آوردن به کشور استفاده می‌کنند، گفت: با این وجود چه اطمینانی وجود دارد که با توسعه کشت فراسرزمینی،کشورهای بیگانه به ما غذا بدهند.

به گفته وی با توجه به آنکه تعداد محدودی از کشاورزان توان رفتن به خارج از کشور را دارند، به نظر می‌رسد که با افزایش تکنولوژی و توسعه گلخانه‌های پیشرفته با حداقل استفاده از منابع آب بتوان حداکثر تولید را داشت.

انتهای پیام/

افزایش تکنولوژی در بخش کشاورزی راهکار مناسب کشت فراسرزمینی

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۱۶ فروردين ۱۳۹۷
كشت فرا سرزميني يعني چي ؟؟؟و معايب و مزاياشو روشن و واضح توضیح بدهند تا مردم بتونن تصميم بگيرن ؟
آخرین اخبار