به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شیرینی قند نارزگیلی بسیار خاص و خوشمزه هستند و سریع آماده میشوند.
مواد لازم:
پودر نارگیل: 180 گرم
کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ: یک عدد
پودر شکر: 400 گرم
شیرعسلی: یک سوم پیمانه
اسانس: مقداری
رنگ خوراکی: مقداری
قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید
طرز تهیه:
قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.
منبع:برترینها
انتهای پیام/