سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: نمایندگان درخواست کننده استیضاح از صحبتهای وزیر راه و شهرسازی قانع نشدند در نتیجه درخواست استیضاح به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شد.
صدیف بدری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه شب گذشته کمیسیون عمران مجلس جلسهای دو ساعته با وزیر راه و شهرسازی برای پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان برگزار کرد، گفت: در این جلسه تعدادی از نمایندگان مجلس که خواستار استیضاح وزیر راه و شهرسازی بودند سوالاتی را از آخوندی پرسیدند، اما نمایندگان از پاسخهای وزیر راه و شهرسازی قانع نشدند.
وی در ادامه افزود: سوالات نمایندگان در 5 محور مطرح شد. محور اول درباره عدم توانایی وزیر راه و شهرسازی و وزیر کار در مواجه با بحرانهای حمل و نقلی، محور دوم درباره عدم نظارت بر سیستم ناوگان هوایی و ریلی و بروز مشکلات بسیار در این حوزه و در نهایت مرگ بسیاری از هموطنان به دلیل عدم اجرای برنامههای ارائه شده به مجلس در نوسازی ناوگان حمل و نقلی، محور چهارم بیانگیزگی دو وزارتخانه راه و شهرسازی و وزارت کار، رفاه و تعاون و محور پنجم عدم پاسخگویی مسئولان به نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بروز حوادث اخیر از جمله محورهایی بود که نمایندگان از وزیر راه و شهرسازی و وزیر کار سوال کردند.
سخنگوی کمیسیون عمران، اظهار کرد: در مورد استیضاح وزیر راه و شهرسازی، کمیسیون عمران هیچ نظری نمیدهد و تنها جلسه تخصصی با نمایندگان سوال کننده برگزار میکند.
بدری بیان کرد: متأسفانه نمایندگان از جلسه دیروز قانع نشدند و در نهایت درخواست استیضاح به هیئت رئیسه مجلس ارائه شد تا در اولین فرصت در صحن علنی اعلام وصول شود.
در ادامه سید ابوالفضل موسوی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه طبق آییننامه مجلس زمانی که تعداد درخواست کنندگان استیضاح وزیر به بیش از 10 نفر برسد این درخواست بررسی میشود، گفت: تعداد امضاکنندگان استیضاح وزیر راه و شهرسازی به 21 نفر رسیده و در نتیجه این درخواست به هیئت رئیسه مجلس ارجاع میشود.
وی در ادامه افزود: در جلسه شب گذشته تعدادی از درخواست کنندگان استیضاح از وزیر راه و شهرسازی سوالاتی پرسیدند و بحثهای مفصلی درباره حوزه حمل و نقلی مطرح شد.
عضو کمیسیون عمران مجلس درباره زمان برگزاری استیضاح وزیر راه و شهرسازی، گفت: هم اکنون اولویت بررسی مجلس برنامه بودجه است در صورتی که شورای نگهبان برنامه بودجه را به مجلس ارجاع دهد، استیضاح وزیر راه و شهرسازی به سال آینه موکول میشود.
وی تأکید کرد: موضوع استیضاح وزیر راه و شهرسازی در صورتی که در مجلس مطرح شود، دولت و وزیر راه و شهرسازی ظرف مدت 10 روز باید به مجلس مراجعه کند.
موسوی تأکید کرد: درخواست استیضاح وزیر راه و شهرسازی هم اکنون به هیئت رئیسه مجلس ارجاع داده شده است و فردا زمان رسیدگی به این موضوع و برنامه بودجه مشخص میشود.
گفتنی است، تعدادی از نمایندگان درخواست استعفا از وزیر راه و شهرسازی را داشتند، اما وزیر راه و شهرسازی درباره این درخواست گفت در حادثه قطار تهران – مشهد من درخواست استعفا دادم و مشکلی با این موضوع ندارم، اما اکنون برای روشن شدن چگونگی حادث شدن واقعه و اعمال حق و حقوق دستاندرکاران صنعت هوایی کشور مقاومت کرده و استعفا نمیدهم تا حقیقت پایمال نشود.
انتهای پیام/