![مبلغ طرح ترافیک کاهش یافت/ فقط دو درصد از خودروهای تهران حق ورود به محدوده طرح ترافیک دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333063_817.jpg)
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طعم ماست و خیار یونانی خیلی لذت بخش است و برای سرو کردن کنار سبزیجات، چیپس پیتا، گوشت گریل شده و حتی در ساندویچ عالی است.
سادهترین کار استفاده از ماست یونانی است. با اینحال میتوانید آب ماست ساده را هم بگیرید به این شکل رطوبت اضافی از بین میرود. برای این کار ماست را داخل یک صافی با بافت ریز بریزد که دور آن حولهی کاغذی یا پارچه نازک پیچیده باشید و روی یک کاسه قرار دهید. ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آب ماست کشیده شود سپس مایع را دور بریزید.
مواد لازم:
خیار (بدون تخم) ۱ عدد
ماست یونانی ۴۵۰ گرم
آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری
سیر (ریز خرد شده) ۱ حبه
شوید (ریز خرد شده) ۱ قاشق چای خوری
سرکه سیب (یا سرکه سفید) ۲ قاشق چای خوری
پنیر فتا (خرد شده) ۶۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
زاتزیکی (ماست و خیار یونانی)
طرزتهیه:
1. خیارها را از طول نصف کنید. با یک قاشق تخمها را بیرون بیاورید و دور بریزید. سپس خیار را رنده کنید.
2. خیار رنده شده را روی یک پارچهی آشپزخانه یا حولهی کاغذی پخش کنید. روی آن ۱/۴ قاشق چایخوری نمک بریزید. بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند. سپس گوشههای پارچه را بگیرید و مایع را از داخل خیارهای رنده شده تا حد ممکن بچلانید.
3. در یک کاسهی متوسط، خیار چلانده شده را با ماست، آب لیمو ترش، سرکهی سیب، شوید خرد شده، سیر و پنیر فتا مخلوط کنید. با ۳/۴ قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و بچشید و طبق ذائقه نمک را تنظیم کنید. ما ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک استفاده کردیم.
4. بلافاصله سرو کنید و یا اگر زمان دارید در ظرف ماست و خیار را بگذارید و آن را ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بیندازد.
منبع:جام جم
انتهای پیام/