به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.
میزان سرو: 8 الی 10 نفر
مواد لازم:
-گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم
-آرد: 2 قاشق سوپ خوری
-ماست: یک دوم پیمانه
-زرده تخم مرغ: یک عدد
-آب لیمو ترش: 2 قاشق سوپ خوری
-نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
-کره: یک قاشق سوپ خوری
-فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
-نعناع خشک: یک قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید: دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه
طرز تهیه:
1. چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.
2. آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 8 الی 10 دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.
3. برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.
منبع:ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/