ابراهیم صالحی عمران سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای در در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: دانشگاه فنی و حرفهای نقش دانشگاه نسل سوم را ایفا میکند و توانایی تغییر وضعیت جامعه برای رسیدن به یک جایگاه مطلوب از نظر حل معضل بیکاری جوانان و رونق اقتصاد و چرخه تولید را دارد.
وی ادامه داد: این دانشگاه در مرحله اول پیوند علم و عمل و همچنین تربیت تکنسینهای ماهر و کارآفرین را در دستور کارخود قرار داده است و هم اکنون 171 دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه ای را در سراسر کشور تحت پوشش دارد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 170 هزار دانشجو دختر و پسر در مقطع کاردانی و کارشناسی در چهار گروه کلی فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنر و کشاورزی و دامپزشکی مشغول به تحصیل هستند.
صالحی عمران تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 70 درصد از آموزشهای دانشگاه فنی و حرفهای به صورت کارگاهی و آزمایشگاهی است به همین دلیل اکثر دانش آموختگان این دانشگاه با آموختههای عملی خود توانایی جذب در بازار کار و ورود به چرخه مهم و بزرگ تولید اشتغال را بدست می آورند.
وی در خصوص چشم اندازه این دانشگاه اظهار داشت: چشم انداز دانشگاه فنی و حرفهای، تبدیل شدن به دانشگاهی کارآفرین و ثروت ساز و منطبق با استانداردهای بومی و بین المللی است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای افزود: ظرفیت های بالقوه این دانشگاه در ارائه آموزشهای فنی و حرفهای، مقبولیت ملی و بین المللی دارد، توسعه این دانشگاه متناسب با اولویتهای توسعه ملی و اقتضای جامعه دانش بنیان و نیازهای بازار کار است.
صالحی عمران ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفهای در گستره ملی و منطقهای عهده دار تربیت نیروی انسانی ماهر و متعهد است، همچنین توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی برای جوانان رسالت دانشگاه است.
انتهای پیام/