به گزارش خبرنگار حوزه دولتگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نشست هم اندیشی با بانوان فعال در عرصههای اقتصادی که امروز (چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه) در محل وزارت کشور برگزار شد، اظهار کرد: وزارت کشور با توجه به تنوع وظایفش در همه حوزهها جلساتی در سطح استانی و ملی برگزار میکند.
وی افزود: اصلیترین وظیفه وزارت کشور مربوط به امنیت است که در این راستا همواره جلساتی برگزار میکنیم و از نظرات کارشناسان حوزه ملی بهره مند میشویم، چرا که وظیفه تامین امنیت مردم از لب مرز تا درب خانه هایشان بر عهده وزارت کشور است.
رحمانی فضلی ادامه داد: همچنین وزارت کشور در حوزه سیاسی و سیاست داخلی وظایفی را برعهده دارد، این وزارتخانه جلسات متعددی با احزاب و تشکلها برگزار میکند که نتایج آن هم در انتخابات و فعالیتهای موفق احزاب قابل مشاهده است.
وزیر کشور با بیان اینکه در حوزه اجتماعی، وزارت کشور دستاوردهای گستردهای دارد متذکر شد: در مقطع کنونی مهمترین دستاورد وزارت کشور ساماندهی آسیبهای اجتماعی بود که در این راستا ۵ جلسه با مقام معظم رهبری برگزار کردیم و سازمان امور اجتماعی برای توجه بیشتر به آسیبهای اجتماعی تشکیل شد.
وی یادآور شد: رئیس جمهور همواره بر ایجاد توسعه در کشور تاکید داشته و این امر موجبات برگزاری جلسات هم اندیشی اقتصادی را فراهم کرده است، چرا که محوریت توسعه بر پایه مسائل اقتصادی دارد و وزارت کشور نیز در همین راستا جلسات متعددی با فعالان اقتصادی برگزار میکند.
رحمانی فضلی ادامه داد: هدف از برگزاری چنین نشستهایی توجه به توسعه و اجرا در امور مختلف از جمله امور اقتصادی است، بر این اساس تمامی نتایج و گزارشهای این نشست به رئیس جمهور ارائه خواهد شد.
وزیر کشور اظهار کرد: در مسائل اقتصادی نباید نگاه جنسیتی داشته باشیم، زیرا در واقع طرح چنین مسائلی به معنای اقرار به ضعف است.
وی در ادامه با اشاره به ناآرامیهای اخیر در کشور بیان کرد: ناآرامیهایی که اخیرا اتفاق افتاد از سه ریشه نشات میگرفت که یکی از این ریشهها مربوط به تغییر نسل، تفاوت در سلایق، باورها، میزان استفاده از اختیارات و نحوه برخورد با آنها بود که پاسخگوی نسل فعلی نیست، همچنین تغییر سبک زندگی، همه رفتارها و باورهای ما را تحت تاثیر قرار میدهد و از سوی دیگر هم باید به موضوع تغییر تکنولوژی به عنوان سومین عامل در ایجاد ناآرامیهای اخیر اشاره کرد.
وی متذکر شد: روزانه با انقلابهای زیادی در عرصه تکنولوژی رو به رو هستیم که تاثیر به سزایی بر فرهنگ کشور دارد؛ همان طور در ناآرامیهای اخیر مشاهده کردید با محدود کردن اینترنت و یک کانال تلگرامی خاص ۵۰ درصد آشوبهای خیابانی آرام شد.
وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی بهترین نسخه برای کشور در نظر گرفته شده است که این سیاست باید برون زا و درون گرا باشد چرا که این موضوع در شرایط کنونی همان چیزی است که به آن نیازمندیم.
رحمانی فضلی یادآور شد: وزارت کشور در چارچوب وظایف و توان خود در تلاش است موانع مسیر تولید را برطرف کند و آن بخشی را که مربوط به وظایف دولت میشود، به رئیس جمهور منتقل خواهیم کرد.
وزیر کشور ادامه داد: اکنون رقابت ما با استکبار جهانی در حوزه مسائل اقتصادی است و آنها در تلاشند کشورمان را در محاصره اقتصادی قرار دهند از سوی دیگر کوشیدند با اعمال تحریمها کشورمان را ضعیف کنند، کودتا کنند، جنگ روانی راه بیندازند، اما موفق به انجام این اقدامات نشدند.
وی با بیان اینکه اقتصاد پاشنه آشیل کشورمان است، متذکر شد: ما از رقیب چشم یاری نداریم و در مسائل اقتصادی باید به مردم تکیه کنیم در واقع آنها فرماندهان اقتصادی هستند و وزارت کشور هم از آنها پشتیبانی میکند.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه متاسفانه ساختارهای غلطی در کشورمان وجود دارد، تاکید کرد: نظام اداری ما ابتکار، خلاقیت، پویایی، سرعت و توانایی لازم را ندارد لذا اگر آن را تغییر ندهیم دچار مشکلات جدی میشویم و نظام بودجه ریزی و بانکی ما هم در این راستا دارای ساختارهای نادرستی است.
وزیر کشور تصریح کرد: دولت توان اداره کامل اقتصاد کشور را ندارد لذا بخش خصوصی باید به کمک دولت بیاید البته این بخش هنوز ظرفیت کاملی ندارد و با عقب ماندگیهای تاریخی مواجه است در عین حال برخی با همین عقب ماندگیها به موفقیتهای بزرگی رسیدهاند.
وی یادآور شد: متاسفانه با عقبافتادگیهای تاریخی و باورهای نادرستی در عرصه اقتصادی روبرو هستیم که فعالان اقتصادی امروز با چنین شرایطی فعالیت داشتند و به موفقیتهای چشمگیری رسیدند.
انتهای پیام/