به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صفدریان پیش از این، مدال برنز تیمی قهرمانی جهان ۲۰۱۷ را از مسابقات جهانی فرانسه و مدال نقره آسیا ۲۰۱۶ را از کره جنوبی کسب کرده بود اما این مدال ارزش بسیار زیادی داشت و صفدریان توانست با حضور روی سکوی سومی، سکوی جدیدی برای یخ نوردی ایران فتح کند و تاریخ ساز شود.
این یخ نورد کشورمان در خصوص مسابقات جام جهانی میگوید: «مسابقات یخ نوردی هر ساله بهعنوان جام جهانی در کشورهای مختلف برگزار میشود و امسال این دوره از مسابقات در سوئیس برگزار شد که کیفیت بسیار بالایی داشت. سطح این دوره از مسابقات بسیار بالا بود و رقبای سرسختی حضور داشتند و من هم با تلاش مضاعف توانستم به این جایگاه دست یابم.»
محمدرضا صفدریان با اشاره به مدال تیمی یخ نوردی در سال 2017 میافزاید: «یخ نوردان ایران در چند سال گذشته به مقامهای تیمی خوبی دست یافتند، تیم ملی در سال 2012 نخستین بار به مسابقات بینالمللی اعزام شد و تمام بچههای تیم تلاششان بر این بود که این رشته در کشورمان شناخته شود و پیشرفت کند. از سال گذشته پس از حضور در جایگاه سومی، کشورهای نامدار در رشته یخ نوردی روی ایران حساب ویژهای باز کردند و اکنون هم ایران را یکی از رقبای جدی خود میدانند.»
او بیان میکند: «در این سالها و موفقیت در بخش تیمی، تلاشمان بر این بود که به مدال انفرادی هم دست یابیم اما رقابت سنگین و اختلاف ما با سایر یخ نوردان بسیار بالا بود. در طول این مدت سعی کردیم علاوه بر بالا بردن تجربه، تکنیکهایمان را به روز کنیم. امسال شروع خوبی داشتم و توانستم نخستین مدال انفرادی ایران را کسب کنم. این مدال شاید یک مدال انفرادی باشد اما در مجموع یک کار تیمی است که به مدال انفرادی ختم شد. با این مدال راه برای سایر یخ نوردان هموارتر شده است.»
نخستین مدال آور یخ نوردی ایران در بخش انفرادی میگوید:«اعضای اعزامی تیم به مسابقات به طور متوسط 8 نفر است و جالب اینجاست که بعد از هر اعزام میانگین امتیازگیری بچهها بالاتر میرود، در رنکینگ جهانی هم یخ نوردان ایرانی جایگاه بسیار خوبی دارند که این موضوع نشان دهنده پیشرفت این رشته در کشورمان است.»
صفدریان ادامه داد: «یک ماه پیش در رده جوانان هم به یک سکوی تاریخی دست یافتیم و عماد حسینی با کسب رتبه سوم به این افتخار دست یافت. افرادی که وارد این رشته شدند تنها خودشان را ندیدند و برای پیشرفت یخ نوردی ازخودگذشتگی کردند. خودم در اصفهان فضایی را مهیا کردم تا یخ نوردانی که تازه به این رشته میآیند بتوانند بدون استرس به فعالیتشان ادامه دهند. پوستم در رشته یخ نوردی کنده شده و سعی میکنم تجربیاتم را براحتی در اختیار یخ نوردان جوانتر قرار دهم تا آنها نخواهند راهی طولانی طی بکنند.»
این یخ نورد کشورمان میافزاید: «ما از نظر سخت افزاری مشکلات زیادی داریم و حتی یک دیواره یخ نوردی در کشور ما وجود ندارد. ما در مسابقات جام جهانی با هزینه شخصی حاضر میشویم، علاوه بر اینها دغدغه اعزام هم داریم و حتی چند روز مانده به شروع مسابقات هم نمیدانیم که اعزام میشویم یا نه! مشکل اصلی ما حامی مالی است و این موجب میشود با استرس وارد مسابقات شویم در حالی که رقبای ما در زمان اعزام، آرامترین و بیاسترسترین روزهای خود را سپری میکنند تا به موفقیت نزدیکتر شوند.»
او ادامه میدهد: «درخواستمان از مسئولان این است که نگاه شان به ورزش یخ نوردی تغییر کند. مهمترین دغدغه ما اعزام به مسابقات است و علاوه بر این مشکلات دیگری هم داریم از مسئولان می خواهیم که ما را ببینند. البته باید تشکر کنم از کسانی که در این چند ساله حامی من بودند؛ از مربیانم تا خانوادهام که در این مدت زحمات بسیاری برایم کشیدند.»
منبع:روزنامه ایران
انتهای پیام/