به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با اشاره به محدودیت های ایجاد شده بین المللی برای شبکه بانکداری در سال های اخیر و ایجاد محدودیت در ارایه خدمات، گفت: فعالان عرصه فناوری اطلاعات در نظام بانکی با دانش و توان داخلی شبکه ای را ایجاد کردند که در منطقه نمونه آن وجود ندارد و بی نظیر است.
آذری جهرمی با اشاره اینکه این موانع در حوزه ارتباطات نیز وجود داشت از مشکلات شارژ کارت های تلفن در شبکه مخابرات یاد کرد و ادامه داد: همه ما موافقیم که اگر برای حل مساله ای که فرمول آن را از قبل پیدا کرده ایم، زیاد پافشاری کنیم آن وقت به اشباع می رسد.
عضوکابینه دولت تدبیر و امید با اشاره اینکه این اشباع به گونه ایست که هم اکنون بیش از یکمیلیون دستگاه کارت خوان بانکی غیرفعال در کشور وجود دارد، اظهار کرد: مدل توسعه فناوری در نظام بانکداری به اشباع رسیده است که باید طرحی نو بیندازیم که یکی از موانع همان کسانی هستند که این شبکه را دایر کردند و فناوری آن را بوجود آوردند. چرا که آن را به مثابه فرزند خود میدانند و همین امر تغییر و رفتن به سمت فناوری های جدید را دچار مشکل می کند .
وی تصریح کرد: تحولاتی در دنیا با عنوان اقتصاد دیجیتال در حال رخ دادن است و فناوری هایی همچون بلاکچین به عنوان یکواقعیت خواهد آمد و نکات مثبت و بینظیری را دارد ضمن اینکه در کنار هر تحول و تغییر تهدیداتی نیز وجود دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از مسوولیت ها فعالان حوزه مالی و بانکداری را پرداخت به این موضوع وترسیم نقشه حرکت به سمت بلاکچین دانست و گفت: بنا به آمار غیر رسمی تبادلات بیت کوین ها در صرافی ها در جریان است و امروز که ۵۰ درصد از ارزش آن کاسته شده مردم چقدر ضرر کردند و چقدر ارز از کشور خارج شده است که لازم است به مردم اطلاع رسانی کافی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه خیلی از مسوولان نیز هنوز با این مفاهیم آشنا نیستند افزود: بنابراین آموزش و به روزرسانی اطلاعات در عرصه فناوری بخصوص حوزه بانکداری ضروری است.
آذری جهرمی با بیان اینکه کسب و کارهای نوپا بازیگران اقتصاد دیجیتال کشور هستند که در نظام پرداخت مانع دارند، گفت: انحصارات مانع برای رسیدن به شاخص هایی است که برای خود تعریف کرده اند.
عضو دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه هیچ دستاوردی به اندازه اتصال راحت به نظام بانکی و استفاده از موهبات شبکه بانکی نیست، اظهار کرد: اگر کسب وکارها شکل بگیرند و درآمدزایی داشته باشند باعث افزایش تراکنش های بانکی است که سودآوری را در پی دارد.
انتهای پیام/