به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشکور زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به تولید هزار و ۲۴۲ تن گوشت مرغ آماده طبخ در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری بیان داشت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد افزایش دارد.
وی این افزایش تولید را حاصل افزایش جوجه ریزی های انجام شده در مرغداری های صنعتی دانست.
مشکور زاده با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در همین مدت ۳۴ میلیون و ۳۳۷ هزار قطعه بوده تصریح کرد: جوجه ریزی انجام شده در مدت مشابه سال گذشته ۲۸ میلیون و ۹۷۷ هزار قطعه بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اذعان داشت: با توجه به روند افزایش جوجه ریزی طی 9 ماه گذشته پیش بینی می شود این روند سیر صعودی خود را تا پایان سال ادامه دهد.
انتهای پیام/گ