به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیک شنی یکى از محبوب ترین انواع کیک های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب می شود.
ماست خامه ایی ۲/۳ پیمانه
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱ و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
مواد لازم برای رویه کیک شنی:
شیر عسلی ۱/۴ قوطی
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت شود.
آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.
مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم می ریزیم.
قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاید می پزیم.
کمی شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود. که البته این مدت بستگی به فرهای مختلف دارد.
طرز تهیه مواد رویه کیک شنی :
بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می مالیم.
سپس پودر نارگیل بو داده (بدون روغن تفت می دهیم) را روی سطح کیک می ریزیم و بعداز خنک شدن برش می زنیم.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/