به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ حسین صادقی در راستای کشف این پرونده اظهار کرد: در پی وصول یک فقره پرونده قضایی با موضوع مزاحمت اینترنتی از دادسرای شهرستان شاهرود، پیگیری پرونده در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به مستندات ارائه شده توسط شاکیه مشخص گردید متهم یا متهمین با استفاده از بستر یکی از شبکههای اجتماعی پیامرسان اقدام به ایجاد مزاحمت و تهدید در فضایمجازی نموده است و با ادعای در اختیار داشتن اطلاعات خصوصی شامل عکس و فیلم شاکی پرونده، درخواست یک میلیارد ریال وجه به منظور عدم انتشار این اطلاعات در فضای سایبر را داشته است.
رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: با توجه به اهمیت و حساسیت پرونده، تیمی ویژه از پرسنل مجرب پلیس فتا برای رسیدگی پرونده تشکیل، پیگیری و پیجویی پرونده در دستور کار قرار گرفت.
سرهنگ صادقی ادامه داد: با توجه به مستندات و ادله جمعآوری گردیده در سیر تکمیل پرونده مقدماتی، مشخص گردید شاکی پرونده چندی قبل بدون رعایت کردن نکات ایمنی در نگهداری تجهیزات هوشمند، گوشی شخصی خود را برای تعمیر در اختیار یکی از تعمیرگاههای تلفن همراه در سطح شهرستان قرار داده است.
این مقام ارشد انتظامی گفت: طی بررسی تخصصی ادله دیجیتال، محتوا و اسناد پرونده، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر گردید. متهم در زمان حضور در پلیس فتا منکر هرگونه ارتباط با پرونده را داشت، ولی با مواجهه شدن با مستندات جمعآوری گردیده به بزه ارتکابی اعتراف و انگیزه خود را اخاذی بیان نمود.
رئیس پلیس فتا استان سمنان با بیان اینکه در صورت خرابی تجهیزات هوشمند حتماً برای تعمیر به مراکز معتبر مراجعه نمایید، به کاربران توصیه کرد: به هیچ عنوان اطلاعات خصوصی و مهم خود را بر روی تجهیزات هوشمند متصل به اینترنت، نگهداری نکنند و همواره این اطلاعات را برروی حافظههای جانبی مناسب ذخیره کنند.
وی ادامه داد: به این نکته توجه ویژهای داشته باشید که در زمان مراجعه به تعمیرگاه تلفن همراه، سیم کارت و حافظه جانبی تجهیزات هوشمند خود را جداسازی و در اختیار خود نگه دارید.
سرهنگ صادقی یادآور شد: براساس قانون مجازات اسلامی هركس به وسيله سامانههاي رايانهاي يا مخابراتي صوت يا تصوير يا فيلم خصوصي يا خانوادگي يا اسرار ديگري را بدون رضايت او جز در موارد قانوني منتشر كند يا در دسترس ديگران قرار دهد، به نحوي كه منجر به ضرر يا عرفاً موجب هتك حيثيت او شود، به حبس از نود و يك روز تا دو سال يا جزاي نقدي از پنج ميليون(5.000.000)ريال تا چهل ميليون (40.000.000)ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
شایان ذکر است کاربران فضای مجازی در صورت مواجهه با موارد مشکوک مراتب را سریعا از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند.
انتهای پیام/