جشنواره غذای سالم در بخش سرآسیاب یوسفی شهرستان بهمئی برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  به مناسبت هفته "بسیج ملی تغذیه،چاقی یا سلامتی" جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشتی درمانی سرآسیاب یوسفی برگزار شد.

در این جشنواره شرکت کنندگان با تهیه غذا‌های سنتی از جمله آش کارده،گلفته و تهیه غذا‌های دیگر با هم رقابت کردند.

هدف از برگزاری این جشنواره، آشنا کردن خانواده‌ها با ضرر غذا‌های فست فودی و تشویق مردم به استفاده از غذا‌های سنتی و چربی‌های کم خطر تدارک دیده شده بود.

علی افشنگ سرپرست شبکه بهداشت درمان شهرستان بهمئی عدم تحرک را از عوامل اصلی چاقی و بیماری‌های رایج چربی و فشار خون دانست و از رایج شدن این بیماری در روستا‌ها انتقاد کرد.

دکتر سیده اطهر ساداتی پزشک عمومی مرکز بهداشتی درمانی سرآسیاب یوسفی نیز قدم اول در حفظ سلامت افراد را تغذیه سالم دانست و گفت:نقش بانوان در تهیه غذای کم چرب و سنتی بسیار تعیین کننده است.

الهام مقدم کارشناس تغذیه نیز در مورد مزایا و ویژگی‌های بعضی از غذا‌های سنتی به شرکت کنندگان توصیه کرد از سبزیجات و روغن کنجد و زیتون در سبد غذایی خانواده استفاده کنند.

در پایان به برندگان و دیگر شرکت کنندگان از طرف شبکه بهداشت درمان شهرستان بهمئی جوایزی اهدا شد.

 

انتهای پیام/ش

 جشنواره غذای سالم در سرآسیاب یوسفی برگزار شد

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.