به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد تقی جغتایی اظهار داشت: با توجه به شیوع بالای حوادث، بلایای طبیعی و حوادث ترافیکی و جادهای، رشد بیماریهای مزمن به دلیل سبک زندگی جدید و صنعتی شدن جامعه، افزایش امید به زندگی در بدو تولد و افزایش جمعیت سالمندان، توجه جدی سیاست گذاران و متولیان حوزه سلامت به گسترش خدمات توانبخشی را ضروری کرده است.
وی یادآور شد: افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات توانبخشی بدون بهره گیری از فناوریهای این حوزه، امکان پذیر نیست و در همین زمینه، توسعه این فناوریها به عنوان یکی از سه هدف اصلی سازمان بهداشت جهانی در برنامه عملیاتی 2014 تا 2021 گنجانده شده است.
مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی با اشاره به برگزاری سیمنار "فناوریهای توانبخشی، شرایط فعلی کشور و افق پیش روی آن"، گفت: تکنولوژی های توانبخشی امروز بخش مهمی از خدمات این حوزه است و هدف ما این است که تکنولوژی های توانبخشی را با مشارکت دانشکده های پزشکی، متخصصان توانبخشی و بالینی و مهندسان پزشکی در کشور توسعه دهیم.
جغتایی تصریح کرد: در این سمینار، تکنولوژی های روز دنیا در حوزه توانبخشی معرفی و از شرکت های دانش بنیان خواسته می شود که این تکنولوژی ها را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، در کشور تولید کنند. همچنین در حاشیه این سمینار، نمایشگاهی از محصولات شرکت های دانش بنیان موفق در حوزه توانبخشی برپا می شود.
وی در پایان گفت: در سمینار " فناوریهای توانبخشی، شرایط فعلی کشور و افق پیش روی آن" که 17 دی ماه در مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود، جمعی از معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت، روسای دانشکده های فنی دانشگاه های کشور، مدیران گروه های رشته های توانبخشی، بالینی و طب توانبخشی، فیزیکی، نورولوژی و ارتوپدی و سازمان های مردم نهاد حضور خواهند داشت.
انتهای پیام/